Eilen lähdin töistä vähän aikaisemmin, sillä kävin poliisiasemalla tekemässä rikosilmoituksen, antamassa lausunnon ja hakemassa varastetut tavarat takaisin. Jos jotain hyvää haluaa tästä asiasta hakea, niin ainakin poliisi oli hyvännäköinen nuorimies.

Koirat näyttävät selvinneen kokemuksesta ilman vammoja. Tosin Luigii oli maanantai-iltana tosi vaisu ja Raivolla oli tiistaina kaikki mahdolliset lihakset aivan jumissa. Olen niitä nyt hieronut, mutta jos eivät aukea omin voimin, pitää yrittää saada aika hierojalle vielä tälle viikolle ja pyytää oikeudenkäyntiä varten lausunto asiasta. Maanantaina ollaan joka tapauksessa menossa hierojalle, sillä aika oli varattu jo ennen tuota ryöstöepisodia. Maanantai-iltana koirat olivat tosi hanakoita kommentoimaan kaikkea tieltä kuuluvaa liikettä. Kun äitini tuli käymään ja päästin ne ulos, ne olivat niin raivona, etten ole koskaan niitä sellaisina nähnyt. Jos tulija olisi ollut joku vieras, hän todennäköisesti olisi kyllä saanut melkoisesti hammasta pohkeisiinsa. Ilmeisesti niitä on todellakin mätkitty sillä lapiolla. Onneksi Orm ei ollut luonani, sillä tällaista kokemusta ei kyllä pentukoiralle haluaisi.

Kodinputsauksestani oli pieni juttu paikallislehdessä, otsikoituna "Törkeä ryöstö Saukkolassa". Jutun mukaan tekijät olivat kaikki 88-92 -syntyneitä, eli melkoisia nuorisorikollisia! Rikosilmoitus heitä vastaan on nyt tosiaan tehty, korvauksia aion vaatia ja oikeudenkäyntiä odotellaan.

Sitten mukavampiin asioihin. Eilen olin vetämässä treenejä koulutusryhmällemme, ja niiden jälkeen jäin vielä hetkeksi treenaamaan Kiihkon kanssa. Raivo ei päässyt treenaamaan jumiutuneiden lihasten takia, joten otin Kiihkon kaveriksi vanharouva-Bimin. Bim oli taas NIIN onnellinen päästessään radalle tekemään matalia hyppyjä, kontakteja ja putkia. Kiihko oli myös tosi innokas, ja oikeasti toiveet sen agilityuran suhteen ovat melko korkealla, vaikka kisaamisen aloittamiseen onkin vielä useampi kuukausi. Toivottavasti sen paperit tulevat Kennelliitosta ajoissa, että päästään aloittamaan kisaaminen silloin kun halutaan.