Viime viikko oli uskomattoman kiireinen. Keskiviikkoillan olin Vermossa töissä, samoin torstaipäivän, pe klo 8-22 ja lauantainakin siellä meni aamupäivästä iltaan. Tietääpähän taas tehneensä töitä...

Sunnuntaina ehti sitten vähän (10 starttia) kisaamaankin. Vihdissä oli Uudenmaan piirimestaruuskilpailut. Yksilöpiirimestaruuteen osallistui minulta vain Raivo, sillä Tiri ja Sani asuvat äidin luona Somerolla, Varsinais-Suomen puolella. Sani ja Tiri pääsivät toki kisaamaan kisoihin ilman tittelin tavoittelua.

Ensimmäinen rata oli agirata, tuomarina Pertti Siimes. Raivo loikki puomin kontaktilta ja sai vitosen. En osannut pelätä loikkaa ollenkaan, kun se viimeksi teki kontaktit niin hyvin. Ehkä olisi pitänyt pelätä... Muuten radalla ei mitään ongelmia. Aikakin oli lopulta luokan ylivoimaisesti nopein.

Sanin kanssa oli nolla alla aivan viimeisille esteille asti, mutta sitten tuli kielto putkelta. Ohjasin sen vähän huolimattomasti, kun minulla oli kiire jo putkeen jälkeiseen persjättöön. Se ei hae putkia yhtään, minkä taas vaihteeksi huomasin. Hyvä asia oli se, että Sani kesti jälleen kerran sylkkärin, mikä ei vielä vähän aikaa sitten onnistunut ollenkaan.

Tiri teki onneksi sitten nollan. Yhden välistävedon otin pidemmän kaavan kautta kun olin niin paljon myöhässä. Muuten ei radassa ongelmia, joten tuloksena nollavoitto, sertifikaatti ja AVA-kellon tikityksen alkaminen. Luokassa ei tullut kuin kaksi nollaa, vaikkei rata mitenkään liian hankalalta tuntunutkaan. Raivokin ylsi vitosella kuudenneksi.

Toinen rata oli hyppäri. Raivolle kymppi, kun muurin palikat lensivät (muurille tultiin vinosti) ja lopuksi tuli vielä yksi kielto huolimattoman ohjaukseni seurauksena. Sanille tuli yhdestä kiellosta vitonen ja tipille rimanpudotuksesta niinikään vitonen. Jos Tiri asuisi minun luonani, se olisi tuolla vitosella nyt piirimestari. No, me lähdetään tavoittelemaan Varsinais-Suomen piirimestaruutta nollatuloksella ;).

Iltapäivällä oli joukkuekilpailut. Lägin minien ykkösjoukkueessa Sanille tuli taas kielto putkelta, siitä vitonen. Samassa joukkueessa Raivo loikkasi puomin kontaktilta ja sinkosi vieressä olleeseen putkeen (jonne ei kuulunut mennä), Raivolle siis hyl. Onneksi joukkueen muut parit (Poppana ja Satu sekä Mari ja Elkie) tekivät hienot radat, joten saatiin piirimestaruushopeaa.

Kakkosjoukkue ei saanut tulosta, mutta joukkueessa ollut Tiri teki kuitenkin miniluokan nopeimman ajan ja vieläpä puhtaalla radalla. Tirillä oli sunnuntaina oikein hyvä päivä.

Medeissä Kiihko joutui radalle varakoirana. Minä ajattelin säästää kipeää jalkaani ja sain Marin sille ohjaajaksi. He tekivät hienon radan ja Kikukin meni ihan kohtuullista vauhtia.

Makseissa starttasin radalle Ormin kanssa. Joukkue oli hyllyttänyt jo ennen meitä, joten suorituspaineita ei ollut. Tehtiin muuten hyvä rata, mutta Ormin veli Roihu oli tehnyt meille jäljet putken väärään päähän, joten tietenkin Ormikin meni sinne ;).

---

Huomenna on epäviralliset täällä Nummi-Pusulassa, sinne mennään Raivon kanssa hinkkaamaan kontakteja ja Ormin kanssa treenaamaan muuten vain.