Päivät pimenevät jo niin nopeasti, että lenkit tulee arkisin väkisinkin tehtyä pimeässä. Onneksi on otsalamput keksitty! Otsalampun valossa näkee lenkkeillä niin metsässä kuin valottomilla teilläkin. Tällä kertaa kokeilin uutta, pientä otsalamppua, joka olikin varsin hyvä. Valotehoa oli riittävästi, eikä lamppu kuitenkaan ollut sellainen iso, kiristävä ja heiluva "sarvi" tuossa otsalla, vaan itseasiassa melko huomaamaton. Koirilla ei näytä olevan mitään ongelmia pimeässäkulkemisen kanssa, vaan ne seikkailevat omia polkujaan kuten valoisammissakin maisemissa.

Eilen tehtiin taas yhdistetty kävely- ja juoksulenkki. Alkumatka kuljettiin metsän läpi, loppumatka juostiin aluksi kävely- ja sitten hiekkatiellä. Ihmeellistä, miten juoksukuntoni on noussut jo muutaman viikon aktiivisemman juoksemisen jälkeen! Eilen juoksu tuntui jo tosi helpolta ja sitä olisi voinut jatkaa pidempäänkin. Bim ei oikein pidä asfaltilla juoksemisesta, vaan ilmeisesti kova alusta täryttää sen vanhoja luita ja niveliä sen verran, että se tuppaa vähän jäämään jälkeen. Pururadalla ja hiekkatiellä ei ole mitään ongelmia, vaan se kulkee jopa reippaammin kuin osa nuoremmista.

Tällä kertaa juoksu oli tosi rentouttavaa, vaikka pariin otteeseen jouduinkin ottamaan kaikki koirat kiinni vastaantulijoiden takia. Remmillä Bim, Luigii, Sani, Raivo ja Kiihko juoksu on itseasiassa melko helppoa; heti kun tulee Orm tai joku "äidin" koirista sotkemaan kuvioita, homma vaikeutuu.