Tänään en ehtinyt käydä nukkumaan töiden ja pk-treenien välissä, joten käytin "ylimääräiset" 20 minuuttia nokkosten keräämisen ja ryöppäämiseen. Tarkoitus on testata nokkosen syöttämistä ensin Raivolle, ja mahdollisesti itse seurata joskus perässä. Raivolle pitäisi kuulemma syöttää nokkoskalkkia, joten sama kai se on, jos syöttää nokkosta ja kalkkia? (saa korjata, jos naisen logiikka ei tässä päde ;) )

Tänään päädyin nokkosten ryöppäämiseen ja tahnaksi veivaamiseen. Kauheasti ei pakastettavaa tullut, vaikka yhden paperikassillisen nokkosia keräsin. Jatkossa voisi kokeilla myös kuivaamista. Jos vaikka itse uskaltaisi jossain vaiheessa lisätä sitä ruokiin...

Tänään oli illalla Ormin pk-tottis. Järkyttävän paljon on vielä opittavaa! Pitäisi kaivaa naksutin naftaliinista ja alkaa ehdollistamaan Orpulaa siihen, niin saisi paremmin palkittua sen juuri oikeaan aikaan.

Huomenna mennään vihdoin luolille Kikun kanssa. Toissaviikolla treenit oli peruttu äitini töiden takia, mutta huomenna päästään kettua katsomaan ekaa kertaa metsästysepisodin jälkeen.