Viikon sisään käytiin peräti neljästi agia treenaamassa. Nyt kun ulkoryhmät ovat lopettaneet, ehtii työläinenkin vielä töiden jälkeen käväisemään kentällä vähän harjoittelemassa.

Perjantaina käytiin Ormin kanssa paimentamassa. Saatiin tehtyä pitkä pätkä onnistunutta poispäinajoa. Suuntakäskytkin näyttävät olevan jo hallussa (ainakin Ormilla). Häkityskin tehtiin pariin kertaan, vaikka osa lampaista (etenkin se yksi vaalea pörröpäinen) oli sitä mieltä, että hänhän ei nyt häkkiin haluaisi mennä. Olen kuitenkin oikein ylpeä Ormista, joka osasi ratkaista tilanteen ilman väkivaltaa ja sai kuin sainkin myös jästipäät liikkeelle. Se ei myöskään menettänyt toimintakykyä, vaikka tuo pörröpää sitä yrittikin puskea.

Lauantaina oli Niina-Liina Linnan vetämät treenit. Minulla oli lopulta kaksi treenipaikkaa, kun äiti oli sen verran kipeä ettei päässyt treenaamaan. Ensin treenasin Raivolla. Kaikkein hankalimmaksi meille osoittautui pussi ja veto siltä vieressä olevalle hypylle (suoritettiin samasta suunnasta kuin pussi). Raivo otti pussilta monta kieltoa ja sitten kun pussi sujui, se ei millään kääntynyt pussin jälkeen vetoon, vaan hyppäsi hypyn aina vain väärästä suunnasta. Pitää ehkä hieman treenata...

Toisessa ryhmässä menin ensin Ormin kanssa. Orpula meni ihan hyvin, mutta vippaukset ja whiskyleikkaukset eivät suju. No, eipä niitä liikaa ole treenattukaan. Orm ei treenannut ihan koko aikaansa, joten otin myös Hirmuisen kanssa pienet pätkät. Saksalainen saatiin sujumaan. Muuten ei tehty mitään kovin ihmeellistä, mutta kuitenkin useampaa estettä peräkanaa.

Tänään oltiin sitten kisaamassa. Orm sai viikolla kutinaan kortisonipiikin, joten se oli dopingvaroajan takia pois. Ekalla radalla ohjasin Raivoa aivan tuhottoman huonosti, tulos 10. Eipä ole aikoihin tullut sössittyä niin monessa paikassa. Tirin kanssa saatiin kepeiltä vitonen, muuten ihan ok rata. Sannimaaria pääsi pitkästä aikaa radalle myös. Kyllä se oli innokas! Se myös meni ihan mukavaa vauhtia yli 10 vuoden iästä ja pallomahasta huolimatta. Puomin kontakti valitettavasti pilasi muuten tosi hienon radan. Pitää jatkossakin ilmoitella sitä yhteen starttiin aina silloin tällöin.

Toisella radalla Tirin kanssa ei päästy kakkoshyppyä kauemmas, kun jo tuli hylkäys. Raivon kanssa tehtiin rata puhtaasti (tosin kontaktit olivat vähän kyseenalaiset) ja sijoituttiin toisiksi. Hyppärillä olin armottoman myöhässä Tirin kanssa välistävedossa, joten se ehti hypätä hypyn väärään suuntaan. Raivon kanssa osasin siihen kohtaan jo skarpata, tuloksena taas nolla, sijoitus kolmas. Saatiin siis tuplanolla, joten enää puuttuu pari tavallista nollaa ensi vuoden arvokisoista. Voitto ja tuplat jo on, joten niitä ei tarvitse enää metsästellä.