Täytyi tulla vaan hehkuttamaan, että kyllä on ihanaa tämä lomailu! ;) Tänään käytiin koirien kanssa päivällä pitkällä lumikenkälenkillä. Kaikki koirat intoutuivat hurjaan menoon, sillä muiden kuin Kikun ja Ormin lenkittäminen oli viikonloppuna vähän vähänlaista. Bimikin juoksenteli kuin nuori pentu, vaikka lumi olikin raskasta ja sitä oli paikoitellen todella paljon.

Lenkin ajaksi olin jättänyt kesäkurpitsa-makaronilaatikon uuniin, ja se oli sopivasti valmista kun päästiin lenkiltä kotiin. Kyllä teki hyvää saada kunnon ruokaa heti rankan lenkin päätteeksi.

Kävin tänään myös kirjatossa lainaamassa kasan kirjoja. Eipä ole sitäkään tullut tehtyä pitkään aikaan! Mitään "oikeaa" lukemista ei kuitenkaan vielä tällä kertaa tullut lainattua, vaan mukaan tarttui vain oppaita henkisen ja fyysisen kunnon kehittämiseen, ruokailun hallintaan ja ratsastukseen. Ratsastusopas oli pakko lainata, kun perjantaina olisi edessä ratsastustunti, enkä minä enää muista mitä kaikkia hienouksia siellä voi joutua tekemään...

Huomenna Orm pääsee toivottavasti paimentamaan, mikäli sää ja lampaat ovat suosiollisia.