IMG_4420Small.jpg

Kuvassa Bim 15 v., Orm 2 v. ja Kiihko 3 v. Kaikki ovat viettäneet syntymäpäiviään nyt toukokuussa. Bimin syntymäpäivä oli tänään 29.5., eli se on nyt jo yli 15-vuotias. (Kuvassa oleva pikkukoira on joku linssilude, joka väkisin tunki kuvaan)

Sani löysi kerrankin riittävän ison luun:

IMG_4463Small.jpg

Orm leikitti taas pentuja:

IMG_4428Small.jpg

Kaunis Kiku:

IMG_4423Small.jpg

-----

Keskiviikkona treenasin äitini luona kontaktikapistusta Tirillä ja Ormilla.

Tänään oltiin kentällä treenaamassa leirillä ollutta Nooran rataa. Orm meni sen pätkissä ja meni ihan hyvin. Tirin kanssa otettiin pidempi pätkä ja meni tosi hyvin. Keppien kanssa on vielä ongelmia... Raivon kanssa meillä oli jostain syystä ongelmia takaakierrossa. Pelkäämäni putkiansa sitä taas ei houkuttanut. Kikun kanssa treenattiin lyhyempi pätkä, ja se meni ihan hyvin. Ei roikkunut nilkoissa ;).

Äiti treenasi Lantin ja Sanin kanssa. Minä otin Bimin synttäreiden kunniaksi sen kanssa myös vähän esteitä. Taisi olla mieluinen synttärilahja, vaikkei kovin harvinaista herkkua ollutkaan :). Zora ja Luigii olivat jääneet kotiin parantelemaan metsäreissulla jämähtäneitä jäseniään.

-----

Minulla on täällä vierailevina tähtinä Tiri ja Lantti, sillä huomenna mennään niiden kanssa Stadi Gamesiin kisaamaan. Huomenna areenalle pääsee myös Kiihko. Sunnuntaina on sitten Sanin ja Raivon vuoro.

Hetki pitää vielä odottaa ennen nukkumaan pääsyä, sillä minulla on kaksi sydäntä kiehumassa makupaloiksi. Lisäksi niistä saa mukavasti lientä koirille juotavaksi kisapäiviksi.