Tänään oli tarkoitus mennä kentälle treenaamaan koko lauman kanssa, mutta ei sitten lähdetty, kun kaikki makupalat oli syöty. Menin äitini luo, ja olin jättänyt auton takaluukun auki ihan vain hetkeksi, mutta eikös autossa istumista rakastava Lantti ollut livahtanut autoon sisään, kaivanut kauppakassista jauhelihapihvilaatikon ja syönyt niitä hyvällä ruokahalulla. Kun vihdoin menin kauppakassia hakemaan, oli kahdeksasta pihvistä jäljellä enää 1,5.

Vietettiin sitten päivä pihalla ja lenkkeilemällä. Ilma oli aivan järkyttävän kuuma, joten lenkillä eteen tulleet vesilammikot täyttyivät hetkessä yhdeksästä koirasta. Zora ei tapansa mukaan taaskaan lähtenyt lenkille, mutta yhdeksäntenä pyöränä hääri piskuinen Sini, joka on Sanin lapsenlapsi. Sini on äitini luona hoidossa, kun omistaja on keuhkokuumeessa eikä voi koiran ulkoilutuksia hoitaa.

Lenkin jälkeen minun piti istua laiturinnokalla lukemassa, mutta ei siitä lukemisesta mitään tullut, kun piti ottaa valokuvia ympärillä häärivistä koirista. Valitettavasti en saanut kuvia purettua, kun näköjään kameralaukussa ei ole purkamiseen tarvittavaa kaapelia :(.