Viriilit nuoret uroot eivät kiinnosta, vaan kumppaniksi kelpaa ainoastaan steriloitu, vanhempi herrasmies. Saa olla vähän pulleakin. Ainakin jos Tiriltä kysytään.

Tulin tänään töiden jälkeen Somerniemelle ruokkimaan ja ulkoiluttamaan äitini koiria, sillä hän on Saarenmaalla ystävättärensä kanssa ja koiria tämän viikon hoitanut veljeni on myöhään iltaan asti töissä. Omat poikani olivat ulkona ja otin Tirinkin sinne sitten hihnassa testatakseni, onko sen juoksu jo ohi. Tiriä eivät nuoret pojat kiinnostaneet ollenkaan, vaan se vaan murisi niille ja oli kovasti lähdössä vaan omille teilleen. Päästin se sitten lopulta irti, kun se tosiaankaan ei vaikuttanut yhtään kiinnostuneelta pojista.

Kun tultiin sisälle, Kiihko ja Raivo saivat jäädä saunaan oleskelemaan, Luigiin ja Ormin otin sisälle. Luigiin kanssa olohuoneessa Tiri olisi kyllä ollut heti valmis parittelemaan: ensin flirttaili, sitten seisoi kuin sahapukki ja tunki häntää syrjään niin paljon kuin pystyi. Ja Luigiihan yrittää astumista vanhasta muistista. Ei auttanut kuin laittaa Tiri häkkiin eri huoneeseen, kun tunnelmat alkoivat olemaan turhan kuumat. Ormista se taas ei ollut yhtään kiinnostunut, murisi vain. Ilmeisesti tuollainen steriloitu (tai poikakoirasta puhuttaessa kastroitu lienee oikeampi sana), vanhempi herrasmies vastaa sen miesmakua ;). Mutta Tiri ei siis nyt ole lähdössä Ahvenanmaalle, sillä juoksu on päällä vieläkin. Nuoret pojatkin olivat siitä hyvin kiinnostuneita, vaikka se ei niistä itse välittänytkään.

Zora on ollut ihan pönttö (taas vaihteeksi). Se on leikkinyt Ormin kanssa paini- ja puremisleikkejä ja innostuu välillä leikkisästi puremaan minuakin. Sillä on tainnut olla tylsä viikko!

Minulla flunssa taitaa olla menossa ohi, tai ainakaan niistää ei tarvitse enää ollenkaan niin usein kuin vielä aamulla. Sitä en tiedä, pystynkö vkonloppuna juoksemaan itse ainakaan kaikkia startteja, mutta onneksi on paljon hyviä lainaohjaajia saatavilla parsonporukoista!