Tänään menin agilitykentälle suoraan töistä. Äiti kävi hakemassa koirani ja toi ne sinne. Treenasimme ihan kunnon 20 esteen rataa sunnuntain parsoneiden agilitymestaruuskisoja ajatellen.

932273.jpg

Melkoisen hankalaksi osoittautui jo alku, esteeet 1-5. Yllättävän hyvin taas sujuivat esteet 7-11, joilla luulin tulevan eniten virheitä.

Luigii oli oma itsensä: ei mitenkään yli-innokas, mutta teki kuitenkin rataa mielellään. Zora oli vauhdikkaalla tuulella, ja ennätti komentaa äitiäni pariin kertaan, kun käskyt tulivat myöhässä. Zoraa ja Luigiita ohjaa myös mestiksissä äitini. Tirillä, Lantilla, Sanilla ja Raivolla oli kaikilla kunnon vauhti päällä. Lantti on kyllä varsin hyvä koira - harmi, että sen kanssa ei ole kunnolla ehditty harrastamaan ja harjoittelemaan.

Kiihko pääsi harjoittelemaan taas pientä radanpätkää. Edelleen ongelmia tuottavat hyppyesteet, jos olen Kiihkon edellä (tulee silloin helposti esteistä ohi). Kiihkon treeniohjelmaan kuului jälleen myös verkkokeppejä, jotka sujuivatkin vallan mainiosti - edelleen tosin hihnassa.

Ormkin pääsi tietenkin treenaamaan. Ormille kertyi pari toistoa putkelta, siivekkeiden kiertoharjoituksia sekä muutama eteenlähetysharjoitus. Orm treenaa siis edelleen pelkillä siivekkeillä, rimoja sillä ei vielä käytetä.

Hyvillä mielin lähdetään sunnuntaisiin kisoihin, ainakin koirat näyttäisivät olevan vireessä :). Virallisiinkin kisoihin päästään taas vihdoin 1,5 viikon kuluttua, sillä Sani ja Raivo on nyt ilmoitettu sekä Riihimäelle että Turkuun. Jiihaa!!