Huomenna startataan klo 10 Somerniemeltä kohti Tamperetta ja Teivon ravirataa. Koko viikonloppu menee agilityn merkeissä ja se huipentuu joukkuekisoihin sunnuntaina. Kovatasoisia parsonjoukkueita on mukana yhteensä 13 kpl.

Tänä vuonna ei saatu yksilökisojen numeroita eikä aikatauluja, joissa olisi näkynyt mitkä numerot kisaavat missäkin luokassa. Aiempina vuosina olen niiden perusteella pystynyt tekemään itselleni etukäteen A4-arkille väsätyn ohjelman, jossa näkee monelta pitäisi olla milläkin radalla rataantutustumassa tai juoksemassa. Sen oman starttivuoronsakin kun on pystynyt vähintään tunnin tarkkuudella laskemaan, niin sekin jo helpottaa kummasti, kun päivä on pitkä, ratoja paljon ja koiria valtavasti.

Mutta nyt mennään näin, ja eiköhän ne lauantain ja sunnuntain aikataulut pysty sitten laskemaan perjantai-iltana, kun on saanut viikonlopun lähtölistat käsiinsä. Lisäksi ilmoitin koiria mukaan hyvin säästeliäästi, yksilökisaratoja tulee pe ja la vain 10 kpl + mahdolliset finaaliradat. Joukkuekisassa minulla on vain kolme koiraa, niistä yksi taas lainakoira Onni, jonka radallapysymisestä ei ole mitään takeita... No, ainakin yleisöllä on varmaan taas hauskaa :).

Pitää katsoa saisiko nyt tällä reissulla päivitettyä parsoneiden ja lägiläisten tuloksia blogiin. Ainakin nyt on majapaikasta varmistettu että langaton laajakaistaverkko löytyy ja lisäksi mukana on hätävarana mokkula.