Orm ajoi tekemäni lyhyen jäljen maanantaina. Tarkasti se jäljestää hajua pitkin, mutta selkeästi sitä vähän hirvitti koko touhu, eli ei vedä naru kireällä kuten terrierit tuppaavat tekemään. Kulmamakauksen se merkkasi kyllä niin huolella, että taitaa mennä siinä jopa liikaa aikaa. Vauhti oli tosiaan melko hidasta ja vähän kysyvääkin, joten en tiedä jaksaako se vielä vetää koko pitkää jälkeä - ja jos jaksaa, niin riittääkö aika. No, tänään se pääsee äitini kanssa jäljestämään ja tutustumaan kaatona toimivaan sorkkaan.

Jäljestämisen jälkeen treenattiin poispäinkäännöksiä pellolla ihan ilman esteitä, ja sujui itse asiassa tosi hyvin. Kiku, Raivo ja Bim pääsivät purkamaan jälkeä. Kiku veti tosi hyvin ja merkkasi kulmamakauksenkin jalkaa nostamalla. Raivo jäljesti hitaasti ja varovaisesti mutta varmasti. Bim oikaisi ilmavainun avulla kulman ohi suoraan toiselle osuudelle.

Eilen treenattiin Ormin kanssa taas samoja poispäinkäännöksiä pellolla, ja tällä kertaa eivät taas meinanneet sujua millään. Mystistä. Treenattiin myös keppejä neljällä kepillä, ja Orpulahan pujotteli :o. Kiihko ei ymmärtänyt neljästä kepistä yhtään mitään.