Tiistaina treenattiin Kikun ja Ormin kanssa pihalla takaaleikkauksia. Kiku meni ihan hyvin, mutta Ormin kanssa toiseen suuntaan ei meinannut sujua millään. Pitää siis treenata jatkossakin... Raivo on yhdistetyllä laihdutus- ja agilitytauolla, joten se ei päässyt treenaamaan ollenkaan, ja kyllä sitä ketutti. Kovinkin hurjan oloisena se ärhenteli, kun telkesin sen sisälle muiden jäädessä pihalle.

Bim ei ole syönyt ruokaa pariin päivään, kun sille ei jostain syystä maistu hirvenliha. Kuitenkin hirvenluut maistuvat?? Kumma tyyppi. Ei se kuitenkaan taida nälkään kuolla, sillä joka kerta ulos mennessään se jää luita järsimään. Tänään aamulenkille lähdettäessä se ei malttanut jättää luuta, vaikka huomasi meidän muiden menevän. Oltiin kävelty n. kilometri, kun se läähättäen saavutti meidät. Ilmeisesti sekin osaa jäljestää, kun meidät löysi. Vaikka tuo takametsäni ei iso olekaan, niin reittivalintoja on silti useampia, ja Bim osasi valita saman reitin kuin mitä me kuljimme.

Tänään olin auttamassa kaveriani muutossa. Hän osti muutaman kuukauden tuttavuuden jälkeen 5 h + keittiö -paritalonpuolikkaan nykyisen avopuolisonsa kanssa. Jotkut on rohkeita! Minä sain muutosta mukaani muutamia huonekaluja, jotka olisivat muuten olleet menossa kierrätyskeskukseen. Pitää jossain vaiheessa pitää viimeinen kesälomaviikko ja käyttää se kämpän kuntoonlaittamiseen. Vastahan tässä on kolme vuotta asuttu... Olin ajatellut ostaa nahkasohvan Ormin ja Kikun jyrsimän nykyisen sohvan tilalle, mutta tajusin juuri tässä päivänä eräänä, ettei siinä sohvalla kukaan muu istu/makaa kuin koirat. Minkä takia minä niille ostaisin sohvan, jonka ne hyvässä lykyssä vielä pilkkovat?