Minulla oli tänään aika Piiralle. Käsittelyyn pääsivät Raivo ja Kiihko. Orm joutui jättämään hoidon väliin, koska sille oli ohjelmassa paimennusta.

Raivolla oli pieniä jumeja samoissa paikoissa kuin aina ennenkin, mutta mitään suurta ei tällä(kään) kertaa onneksi ollut. Kiihko pääsi Ormin tilalle, vaikkei Kikulla mitään oireita ole ollutkaan. Oireettomuudesta huolimatta se olikin sitten aika lailla enemmän jumissa kuin Raivo. Edessä vasemmalla puolella oli pahat jumit, ranka oli vinossa ja takapäässäkin oli muutama isompi jumikohta.

Halikosta mentiin kaupan kautta Kiikalaan paimennuskurssille. Pikkupojille oli onneksi botit autossa, niin ne saivat nauttia takkien lämmöstä Ormin paimennellessa.

Orm meni mielestä hyvin. Treenattiin ihan vain kuljettamista, ja tällä kertaa se tajusi homman nimen aika nopeasti. Se kaarsi tällä kertaa molempiin suuntiin aika tasapuolisesti eikä lopulta vaikuttanut kovinkaan toispuoleiselta. Kyllä se oli taas tyytyväisen oloinen kun pääsi tapaamaan lampaita ;).