Kotiuduimme juuri koirieni kanssa äitini luota, kun veljeni tuli sinne vuorostaan koiria hoitamaan. Kaikki tuntuvat olevan jopa innoissaan kotiinpaluustaan, ilmeisesti eilispäivästä kestänyt vierailu oli sen verran rankka.

Pojat pääsivät juoksuisen Tirin kanssa yhtä aikaa lenkille, mutta toki niin, että Tiri oli kiinni. Pojat tietenkin pörräsivät siinä Tipin ympärillä kuin herhiläiset, ja Tipi vääntää häntää sivuun ja työntää pyllyään poikien naaman eteen. Heti kun pojat sitä lähestyvät, se kuitenkin ärähtää niille voimakkaasti. Taitaa pikkuneiti leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa. Sen verran juoksu on kuitenkin vielä päällä, että jos poikien antaisi sille riittävästi flirttailla, se varmaan antaisi vieläkin astua. Ja pojathan flirttailivat... Senpä takia eilen kun jätin ne kaikki töiden ajaksi äitini luo, jätin pojat saunaan ja Tirin kolmen oven ja yhden portin päähän niistä. Yö sujui samalla järjestelyllä ja rauhallisesti sujuikin.

Tänään myös työpäivän ajaksi sama järjestely, ja kaikki olivat palatessa edelleen siellä minne ne oli jätettykin. Ainoa mikä ei ollut pysynyt omalla paikallaan oli ruokasäkki... Ahmatit Sani ja Luigii ilmeisesti taas olleet asialla. Sanin vatsa killitti sen verran, että epäilen sen jotain säkistä syöneen, vaikka määrällisesti ruokaa ei pahemmin näyttänytkään hävinneen.

Olen jo moneen kertaan hehkuttanut noita poikiani, mutta pakko hehkuttaa vieläkin. Tuntuu niin uskomattomalta, että ne ovat sulassa sovussa niin keskenään kuin Luigiinkin kanssa, vaikka vieressä pörrää juoksuinen narttu. Ne menivät kiltisti pyydettäessä eri huoneeseen, vaikka juoksuinen narttu jäi toisaalle, tulevat kiltisti autoon vaikka narttu jää taloon, nukkuvat hipihiljaa juoksuisesta nartusta huolimatta jne. Ruokahalu niillä meni lähes kokonaan äitini luona, mutta äsken kun päästiin kotiin, ne ahmivat ruokansa hyvällä ruokahalulla. Ja nyt uni maittaa :).

Minä alan nyt laittamaan kynsiä. Huomenna pitäisi lähteä kaverini kanssa katsastamaan Helsingin yöelämä. Sitä ennen pitäisi laittaa kynnet, värjätä hiukset, keksiä jotain päällepantavaa, käydä kunnon lenkillä ja vielä mennä töihinkin. Taitaa aika taas loppua kesken...