Tänään olin katsomassa Jaakko Suoknuutin pitämiä treenejä. Lähinnä kiinnosti katsastaa Marin ja Roihun nykytilanne, että tiedetään kuinka paljon pitää vielä treenata peitotaksemme ne Ormin kanssa kisauran aloituksessa...;)

Koska en itse vielä ole siinä kunnossa että pystyisin koirien kanssa treenaamaan, Mari onneksi oli niin ihana, että otti Ormin lämmittelylenkille ja vielä treenasikin sen kanssa. Aluksi otettiin tokopuolella puomia, joka sujuikin tosi hyvin. Sen jälkeen siirryttiin Jaakon treenien päätyttyä treeniradalle. Aluksi oli ongelmia mustalla putkella ja takaaleikkauksessa, mutta parin palkkauskerran jälkeen nekin menivät. Mari ja Orm tekivät sitten melkein koko radan (esteet 4-20), ja ainoat ongelmat tulivat vain kohdassa, missä piti tehdä sylikäännösvalssi. Tällä kertaa sylkkäri ei taas toiminut, eli niitä pitää edelleen hinkata paljon, kun toimintavarmuus on luokkaa 50/50. Otin Marin ja Ormin osuuden jälkeen vielä pari kertaa itse tuota sylkkäriä ja keppejä. Molemmissa riittää hiomista.

Orm lähti Marin mukana radalle oikein mielellään, joten hyvä tietää, että sopiva lainaohjaaja löytyy jos itse tässä vielä sairastelen pitkäänkin. Kiitos Mari! :)