Leikkasin tänään ruohoa, mikä aiheuttaa jostain syystä kaikissa pojissa kauhean haukkumisreaktion. En voi sietää turhanpäiväistä haukkumista pihalla, joten tasaisin väliajoin piti muistuttaa niitä haukkumiskiellosta. Samalla ne kuumenivat niin, että ilmeisesti Orm napsaisi Raivolle korvaan pienen vekin, mikä vuosi sen verran verta, että Raivon päälaki ja poski olivat ihan veressä.

Äitini toi oman laumansa tänne yöksi hoitoon, ja nuo hänen koiransa ovat sen verran herkkiä ohi ajaville pyörille, viereiselle tielle kääntyville autoille ja ohi käveleville ihmisille, että oli pakko ottaa kaikki koirat sisälle, vaikka normaalisti pidänkin ovia auki nukkumaanmenoon saakka, ja koirat saavat olla ulkona niin pitkään kuin haluavat.

Koko kämppä on täynnä koirankarvoja ja hiekkaa. Toissapäivänä juuri imuroin, joten ilmeisesti sitä pitäisi imuroida joka päivä, että pysyisi lattia siistinä. Ei onnistu minulta... Koko kämppä haisee naudan mahalle, kun sitä on taas sulamassa huomiseksi ruuaksi.

Orm oli päivällä syönyt digiboksin johdon lähes poikki. Boksi kuitenkin toimii vielä, joten teippasin johdon vain sähköteipillä kasaan. Onneksi ei ollut kuollut sähköiskuun. Normaalisti olen tuon johtoryppään peittänyt pahvilaatikolla, mutta nyt se oli poissa, kun (ilmeisesti) Luigii oli nostanut siihen kahdesti jalkaansa eilen.

Hitto että on mukavaa olla koiranomistaja!