Tänään käytiin taas vähän treenailemassa. Raivon kanssa hinkattiin puomia sekä kohtia, joissa oli sille ansahyppyjä tarjolla. Nuo ansahypyt tuottavat näköjään treeneissäkin vaikeuksia, ei ihmekään että kisoissakin joskus eksyy väärään paikkaan... Kepit malttoi kuitenkin pujotella hyvin loppuun, vaikka putki olikin heti keppien päässä ja vielä kunnolla vedätin. Kisoissa kun on keppien pujottelu saattanut hyvinkin loppua kesken, jos putki on näkösällä.

Orm keskittyi taas keppien sisäänmenoihin. Hakee jo melko reippaasti sisäänmenon. Ihmeellistä, miten kahden treenikerran jälkeen voi olla jo näin selkeä ero keppien treenaamisessa... Oiskohon pitänyt treenata jo joskus vähän aiemmin? Ormilla oli myös putki keppien päässä houkuttimena ja lelu vasta putken jälkeen, mutta silti malttoi hyvin pujotella loppuun asti.

Kiku pääsi tekemään kepit pariin otteeseen. Meni väärältä puolen ihan hyvin, kun en itse ollut liikaa jännittämässä siinä vieressä, vaan kuljin kuten toisellakin puolen.

Tiri pääsi hinkkaamaan puomin kontaktia, keppejä sekä irtoamista hypylle. Kepeillä ja irtoamisissa riittää vielä tekemistä. Hirmuinen pääsi treenaamaan irtoamista kahdella hypyllä, ja se kyllä irtoaa (ainakin vielä). Bim-mummo pääsi tapansa mukaan puomille, keinulle ja putkelle. On se kumma, miten koira nuortuu viidellä vuodella agilityradalle päästessään ;).

---

Tiistaina Raivo ja Orm olivat Piiran käsittelyssä. Raivolla etuosassa jumeja, muttei mitään kovin hälyttävää. Orm taas oli saanut itsensä vinoksi (huomasin kyllä, että se lenkeilläkin kulki vähän kylkimyyryä). Varmaan se on taas törmännyt johonkin kylki edellä toisten koirien kanssa juostessaan. Niin pahoja jumeja ei Ormillakaan kuitenkaan ollut kuin ekalla kerralla.