Kävin tänään äitini luona ottamassa pari kuvaa Hetan pennuista. Oikein sievä kuusikko, mutta eivät ne vielä ihanimmillaan ole. Mielestäni pennut ovat ihanimpia sitten, kun silmät ovat jo auki ja ne alkavat kunnolla liikkua. Silloin niistä ei voi pysyä erossa :).

Kun olin käynyt omien koirieni sekä Tirin ja Lantin kanssa lenkillä, ultrasimme Tirin. Noin neljä pientä pentua siellä masussa näyttäisi kasvavan. Vielä ei ole ihan paras ultraushetki, joten viikonloppuna varmaan ultrataan uudelleen.

Äitini luona on hoidossa myös ROP-ryhmä, joten vilinää riittää. Huomenna hän joutuu vielä tulemaan lenkittämään ja ruokkimaan minun koirani, sillä minulla on taas Vermo-päivä. Ainakin pitäisi kunnon kasvaa! ;)

Lauantaina pitäisi päästä Riihimäelle kisapaikalle klo kahdeksaksi. Meillä on edellisenä iltana firman läksiäiset. Saa nähdä kuinka väsynyt olen kisoissa, jos tulen baarista klo 04 ja herätys on klo 06... Ehkä pitää yrittää lähteä kerrankin baarista ennen pilkkua kotiin. Voihan se olla etten itse selvinpäin kestä katsella muiden ryyppäämistä ja pääsenkin kotiin jo hyvissä ajoin, mutta tuskin.