Ormilla oli tänäkin viikonloppuna koulutus, tällä kertaa kouluttajana Niina-Liina Linna. Rata sisälsi 25 estettä ja ensi näkemältä tuntui vähän vaikealta meille. Mentiin rata kahdessa erässä, ja Orm meni itseasiassa mielestäni tosi hyvin. Kepeillä on vielä paljon treenattavaa, mutta hyppykuviot, putket ja kontaktit se teki hyvin. Hyvät treenit oli ja jäi hyvä mieli! :)

Omien treenien jälkeen jäin vielä seuraamaan seuraavan ryhmän suorituksia. Raivon lapsi Emmi meni oikein hienosti, joten ei muuta kuin vain kisaamaan Tuula ja Emmi! Orm ja Kiihko pääsivät myös toiselle puolelle treenaamaan keinua ja keppejä. Keinu meni hyvin, kepeillä molemmilla on vielä sitä treenattavaa. Molemmat olivat kuitenkin tosi innoissaan ja Ormkin oli kuin ei olisi vielä ollenkaan päässyt radalle, joten kiva niiden kanssa oli treenata.

Treenien jälkeen mentiin isäni luo pitkälle lenkille. Orm löysi torstaisen hauenpään ja aikansa sitä kanneltuaan söi sen. Sani löysi ja söi pullean hiiren. Kiku löysi metsästä tuoreen näköisen peuran jalan, jota se ylpeästi kantoi pitkän matkaa, kunnes Orm härnäsi sitä niin paljon, että Kiku hyökkäsi voimalla Ormin kimppuun. Orm pakeni ja väisteli, mutta sen verran sekin oli hammasta näyttänyt, että Kikulla on nyt toisessa korvassa pieni repeämä. Toivottavasti ei tulehdu, ettei antibioottikuurin takia jää ensi vkonlopun kisat väliin. Otin jalan mukaan ja nyt pitäisi miettiä, laitanko sen pakkaseen ja kisoihin mukaan motivaattoriksi vai annanko olla pihalla järsittävänä.