Tänään jaksoin kerrankin mennä hallille treeniryhmämme treeneihin, sillä huomenna saa onneksi nukkua pitkään. Treenaamaan pääsivät Tiri, Kiku ja Orm. Tiri pääsi treenaamaan juoksu-A:ta, joka oli tällä kertaa laskettu pikkupoikia varten maksipöydän päälle normaalia matalammaksi. A:n lisäksi Tiri pääsi kepeille ja vauhtiympyrälle. Vauhtiympyrä meni jo paljon paremmin kuin viimeksi, ja palkka tuli taas kehän ulkoreunalle avustajalta eli tällä kertaa Marilta.

Kiihko pääsi tekemään keppejä, pussia sekä vauhtiympyrää. Kepeillä sain toisilta treenaajilta (Sinikka ja Mari) kommentin, että Kiku tekee verkkokepeillä jonkun ylimääräisen askeleen joka välissä. Hyvä huomio, pitää yrittää saada siihen vielä sen verran lisää vauhtia, ettei se ehdi tekemään ylimääräisiä askeleita. Vauhtiympyrällä Kiku yritti ensin tulla esteiden vierestä minun luokseni ja sitten irrota ympyrän ulkopuolella olevalle A:lle, mutta kun palkka lensi taas Marilta, se tajusi vihdoin, miten ympyrää suoritetaan. Pussilla harjoiteltiin sitä, että saatiin Kiku ampumaan pussiin ja sieltä ulos.

Veljekset Orm ja Roihu pääsivät madalletulle A:lle harjoittelemaan juoksukontakteja ensimmäistä kertaa eläessään. Lisäksi ohjelmassa oli niidenkin kanssa vauhtiympyrää, tosin ilman rimoja. Roihu meni tosi hienosti, mutta Orpula on kyllä kovasti minussa kiinni... Kummassakaan treenissä se aluksi ei paljoakaan palkalle hakeutunut, vaan olisi tunkenut minun luokseni koko ajan. Tehtiin niin, että Mari palkkasi Ormin aina Roihun vetolelulla, mikä oli Ormin mielestä paljon kivempi kuin oma hanska. Pitää jatkossakin keskittyä siihen, että palkka ei tule minulta, vaan jostain muualta. Olipa hyvä, että oli apukouluttaja mukana ja pääsee asiaan puuttumaan heti näin alkuvaiheessa :). Kiitokset Marille treeniavusta!

Raivo ei tänään päässyt treenaamaan, sillä se kävi Piiralla hoidettavana. Edelleenkin on jumeja, mutta toivottavasti saadaan ne hyvällä hoidolla pois ennen kesän suuria koitoksia. Pitää alkaa käydä juoksulenkeillä ja ottaa mukaan Orm ja Raivo. Orm sen takia, että se pääsee purkamaan suunnatonta energiamääräänsä ja Raivo sen takia, että se saa kunnolla sitä hihnassaravaamista, mitä selän kuntouttaminen vaatii.