Tänään käytiin koirien kanssa hallilla treenaamassa. Treenattiin ihan vain perusasioita. Raivo ja Tiri pääsivät ensin treenivuoroon. Raivo teki pelkkää puomin kontaktia, mikä sujui ihan ok. Tirin kanssa kepit sujuivat "väärältä" puolen tänään useamman kerran oikein vaikka kävelin suoraan eteenpäin. Jos vaikka kohta pääsisi eroon peruuttamisesta, sillä on se nyt vähän noloa kisoissa kolmosluokassa peruuttaa keppien vieressä... Treenattiin myös hypyille irtoamista, mikä sujui tänään jo paremmin kuin lauantaina. Ehkä treenaaminen tosiaan auttaa?

Seuraaaksi halliin pääsivät Kiku, Orm ja Hirmuinen. Kiku oli halliin päästyään sitä mieltä, että se etsii vain hiiriä, joten se joutui hihnaan kiinni ja odottamaan vuoroaan Ormin ajan, vaikka yleensä se ennen Ormia treenaakin. Ormin kanssa otettiin puomia, A:ta ja putkia niin, että putki oli ylösmenon molemmilla puolilla. Puomilla karkasi pari kertaa ennen lupaa, jolloin käskin sen nyt maahan palauttamisen sijaan. Vaikka mentiin puomille kovalla vauhdilla useamman metrin päästä suoraan, ei ylösmenojen kanssa ollut mitään epäselvyyksiä. Ihme on, jos kisoissa niistä jostain syystä ongelma tulisi.

Ormin vuoron aikana Kiku oli kerännyt sen verran intoa, että meni keppejä ja kontakteja ja putkea tosi innolla. Pidettiin treeni tosi tosi lyhyenä, ettei into ehtinyt yhtään laantua. Lopuksi oli Hirmuisen vuoro. Otettiin puomin alastuloa hihnassa sekä irtoamista putkeen ja hyppyesteille. Hyppyesteille irtoaminen oli Hirmuisellakin parantunut huomattavasti lauantaista. Intoa on silläkin valtavasti, on se hassu pieni koira. Kerrankin jäi kaikkien treenistä tosi hyvä fiilis.

Treenien jälkeen käytiin isäni luona lenkillä. Kiihko katosi loppumatkasta jonnekin, mutta tuli noin vartin odottelun jälkeen meidän perässä talolle. Kiku on kyllä kovasti perinyt isoäitinsä Bimin taipumuksen kadota vähän pidemmille reiteille. Saa nähdä tuleeko Hirmuisestakin samanlainen, sillä aika kaukana se tälläkin hetkellä seikkailee.

---

Eilen tuli suru-uutisia, sillä Bimin sisarpuoli, Luigiin sisko Liisa oli jouduttu lopettamaan 11-vuotiaana. Kovasti voimia Sadulle, Miralle ja muille!