Perjantaiaamuna klo 06 startattiin auton nokka Nummi-Pusulasta kohti Turun satamaa Marin, Elkien, Raivon ja Sanin kanssa. Laivalla nautittiin taas tunnelmasta kahden hengen hytissä viiden ihmisen (Mari, minä + Pihlajamäen poppoo) sekä seitsemän koiran kanssa. Sopu sijaa antaa...

Perjantai-iltana mentiin jo kymmenen aikaan nukkumaan, joten lauantaiaamuna herättiin pirteinä kisaamaan. Meidän osalta kilpailut alkoivat vasta iltapäivän puolella, joten aamupäivällä keskityttiin muiden kannustamiseen ja koirien liikuttamiseen.

Lauantain kisoissa Sanin kanssa ei mennyt aivan putkeen. Yhdelläkin radalla tein kaksi valssia, joiden tarkoitus oli kääntää se putken oikeaan päähän. Se livahtikin molemmilla kerroilla selkäni takaa putken väärään päähän... Siis Sani, joka ei ikinä irtoa mihinkään! No, hauskaa oli niin katsojilla, tuomarilla kuin minullakin. Sanin tuloksina taisi lauantaina olla yksi vitonen, yksi hylly ja yksi kymppi.

Raivon kanssa meni sentään vähän paremmin. Raivo teki kaikilta kolmelta radalta puhtaan nollan. Sijoitukset olivat kolmas, viides ja kuudes. Ihan hienosti, kun osallistujia oli kuitenkin joka radalla yli 60 (!). Ainoa harmituksen aihe oli se, että borderterrierit kiilasivat joka kerta edelle... No, lohduttauduin sillä että olivat sentään terriereitä eivätkä esim. shelttejä. (Tähän pitää varmaan lisätä, että minulla ei oikeasti ole mitään bordereita tai shelttejä vastaan, tuo on vaan tuollaista oman rodun sisäistä huulenheittoa :p.)

Sunnuntaina oli vain yksi kisa per luokka. Raivo tiputti riman, kun käänsin sitä tosi voimakkaasti riman päällä, että saisin kaarroksen mahdollisimman tiukaksi. Sunnuntain radalla sentään onnistuttiin sitten Sanin kanssa, joka teki varman nollan, sijoitus 10. Onneksi oli kaksi koiraa, niin oli aina kaksi mahdollisuutta onnistua.

Ahvenanmaan saldona oli siis Raivolle kolme nollaa, joten sillä on nyt SM- ja karsintanollat kasassa + vielä yksi ylimääräinenkin nolla. Tuplanolla sillä oli jo ennestäänkin, mutta tulipahan vielä kaksi tuplanollaa lisää. Kuka väittää, että niitä olisi vaikea saavuttaa? Sanilla nollat on ollut kasassa jo joskus viime syksynä.