Minun piti tänään lähteä firman läksiäisistä baarikierrokselle, mutta onneksi työkaveri jonka kanssa kierros piti toteuttaa ei päässytkään, joten pääsen tänään aikaisemmin nukkumaan ja valmistautumaan huomisia kisoja varten.

Lähdin töistä kahden aikoihin, ruokin koirat ja otin ne mukaan läksiäisiin. Koirat odottivat autossa sen pari tuntia mikä minulla siellä meni, ja sitten suunnattiin ulkokentän maastoihin lenkkeilemään. En muistanutkaan, kuinka kamalaa lenkkeily on täpötäydellä vatsalla... Lisäksi lunta oli valtavasti ja jalassa vähän liian isot ja liian painavat toppasaappaat, joten lenkki ei minulle tarjonnut suurta nautintoa, toisin kuin koirille.

Huomenna pitää kasilta olla Riihimäellä. Kiku pääsee ekana radalle, sitten ovat vuorossa Orm ja Lantti. Niillä on kaikilla vain yksi startti, Sanilla ja Raivolla on sitten kolmosissa kaksi Mujusen rataa. Mielenkiinnolla odotetaan ;). Sunnuntaina on sitten kaksi starttia Ormilla ja Lantilla. Harmittavaa on, että Roihu lähtee kaikissa maksiykkösen luokissa vasta Ormin jälkeen, joten Mari pääsee ottamaan meistä mallia... (tai lähinnä välttämään ne karikot mihin me lankeamme)