Tiistaina oli Nu-Pun epikset, joihin osallistuin Raivon ja Ormin kanssa. Raivo voitti minikisaavat, mutta kontakteihin en ole tyytyväinen ollenkaan, sillä pysähtymisestä ei ollut tietoakaan. Uusintaradallakaan pysähtyminen ei ollut sillä mielessä, vaan jouduin palauttamaan sen sekä A:lle että puomille. Muuten radalla ei ongelmia, välistäveto muurillakin sujui muuria koskettamatta.

Orm tuli heti ekasta esteestä ohi, kun menin tekemään niistoa kakkoselle. Kepit se lopetti tokavikaan väliin, kun aloin itse jo liikkua uuteen suuntaan. Uusintaradalla ei ongelmia ja Ormin kanssa kontaktit sujuvat (ainakin treeneissä), mikä on hyvä juttu :).

Kiku kävi tiistaina äidin kanssa kettua moikkaamassa. Oli kuulemma jo vähän kulkenut luolastossakin. Toivottavasti siitä vielä jonkinlainen kettupoika kuoriutuisi.

...

Tänään kävin Nu-Pun kentällä treenaamassa muutaman muun seurakaverin kanssa. Raivon kanssa treenasin keppejä eri kulmista. Puolikkailla kepeillä kokeilin mm. sitä, että lähetän sen kepeille keppien toisesta päästä ja kävelen sitä vastaan. Kohtaamispaikassa se tuppasi lopettamaan pujottelun, eli pitää tuota taitoa vielä kehittää ;) (ihan niin kuin kisoissa joskus tulisikin tuota taitoa tarvittua...)

Treenattiin myös 11 esteen radanpätkää, jolla pääsi tekemään pakkovalsseja. Ne sujuivat ihan ok sekä Ormin että Raivon kanssa. Raivo pääsi radalle myös lainaohjaajan kanssa, ja pitihän se arvata, että se pysähtyy kontakteille oikein nätisti, kun minä en ole puikoissa :p. Pitää varmaan hankkia sille kisoihinkin lainaohjaaja. Harmi vaan, ettei ensi vuodeksi voi enää laittaa lainaohjaajaa hankkimaan karsintanollia ;).