Tänään kävin palauttamassa Sanin äidilleni. Siellä olivat myös Ormin kasvattaja Leena Medin kanssa sekä isäkoiran edustaja Elisa. Medi ultrattiin, ja vahvasti näyttää siltä, että Orm saa lisää sisaruksia, joilla on sama emä ja sama isä. Lisää tietoja Medistä ja pennuista löytyy varmasti Leenan kotisivuilta. Sieltä voisi löytyä hyviä harrastuskoiria ;).

Kahvittelun jälkeen lähdin koirien ja lumikenkien kanssa lenkille. Päivä oli ehtinyt jo hämärtymään, joten jouduin luottamaan siihen, että koirat seurasivat äitini eilen tekemiä jälkiä. Jossain vaiheessa huomasin että tarvon ihan umpihangessa, jossa oli vain koiran tai kahden jäljet, eli ne olivat sitten harhauttaneet minut pois valmiiksi tehdyltä uralta. Ajoittain yhtään koiraa ei näkynyt missään, mutta onneksi Raivo piti huolen minusta ja tuli aina minua etsimään.

Puolivälissä lenkkiä tuli pieni epäusko siitä, jaksanko takaisin äitini luo. Hetken jo mietin, että soitan hänet hakemaan minut sellaiselta kärrypolulta, minne olisi minun nelivedollani varmaan päässytkin. Hitto että voikin kunto kadota totaalisesti "muutaman" viikon levon jäljiltä! Alkoi mietityttämään, että voinko edes ilmoittaa Raivoa ja Sania Kirkkonummen kisoihin, sillä en tiedä jaksanko vielä ensi kuun puolivälissäkään juosta kuutta starttia.