Kävin nyt illalla vaihtamassa autoa äitini luona. Huomisaamuna startataan asuntoautolla kohti Äetsää Luigiin lapsenlapsenlapsen Oskun emännän Teijan kanssa. Luigii on sunnuntaina mejäkokeessa, ja huomenna vedetään Teijan kanssa korvaava jälki. Äiti ei voi jäljentekoon lähteä, sillä on tätinsä hautajaisissa. Minulla jää huomiset Riihimäen kisat väliin, mutta koska Teija onneksi lupautui toimimaan jäljellä oppaana, pääsen sunnuntaina sentään Turkuun kisaamaan.

Huomenna ei kauheasti paikanpäällä ehdi koiria lenkkeilyttämään, mutta silti melkoisen köörin joutuu koiria mukaan ottamaan. Minulta lähtee mukaan Bim, Raivo, Kiihko ja Orm. Teija jättää kotiin Oskun ja Hetan, mutta joutuu ottamaan mukaan ongelmamuori Maikin, sillä sitä naapuri ei uskalla käydä pissattamassa. Hollanista kuusivuotiaana kennelkoirana Suomeen saapuneella Maikilla on hieman antipatioita miehiä kohtaan, ja muutamaa miespuolista yksilöä se on käynyt vähän kouluttamassa näykkimällä.

Hieman harmittaa huomisten kisojen väliinjääminen, sillä Risse Koposen radat olisivat saattaneet hyvinkin sopia valionarvoa metsästävälle Sanille. Puusaaren Sari olisi Sania kyllä ohjannut kisoissa, mutta ongelmaksi muodostui Sanin saaminen Sarille. Jätin sitten molemmat koirat pois kisasta. Sunnuntaina startataan Turussa kolmessa kisassa. Kahdessa niistä on tuomarina Mujusen Salme, ja jos radat ovat sellaisia suoraviivaisia juoksuratoja, niin Sanilla ei kyllä ole asiaa kärkeen. Mutta mennään katsomaan, mitä Salme on tällä kertaa radoille keksinyt ;).

Raivo oli tänään hierojalla, ja takapään vasen puoli on jumissa. Aika hyvin jumit aukesivat jo tänään, mutta pitää huomenna venytellä ja hieroa sitä vielä itse, että saadaan se sunnuntaiksi kisakuntoon.