Tämä viikonloppu on mennyt aika lailla agilityn merkeissä. Eilen Jaakko Suoknuuti oli kouluttamassa lägiläisiä, ja päästiin testaamaan taitojamme 46 esteen radalle. Raivon kanssa päästiin rata loppuun saakka, tosin muutaman kohdan toistettuamme. Otettiin ennen radalle menoa muutamaan kertaan A:ta, jonka päällä oli juoksukontaktien treenaamiseksi tarkoitettu ponnari. Viimeksi tuo ponnari teki Raivon olon ja A:n suorittamisen tosi epävarmaksi, mutta eilen epävarmuudesta ei ollut tietoakaan. Muutamaan kertaan tehtiin radalla A niin, että kepit olivat minun ja A:n (+ Raivon) välissä, ja silti se teki A:n hienosti melko alas asti juosten. Toki pitää tuota A:ta vielä melko paljon hinkata, että voidaan luottaa juoksukontaktiin myös kisoissa. Puomilla aion edelleen pitää 2on 2 off -metodin käytössä.

Tämä päivä meni vetäessä treenejä KAT:laisille. Tosi ihanaa oli kouluttaa niin mukavia koiria ja ohjaajia. Kiitos kaikille mukavasta päivästä :). Kotimatkalla pysähdyttiin ensin lenkkeilemään Nummelan maastoihin ja sitten seurakaverimme Terhin ja Petterin luokse, jossa Raivo pääsi hierontaan. Raivon kroppaa pitäisi osteopaatin ja hieronnan lisäksi hoitaa raviliikunnalla, ja siksi käytiinkin perjantaina Raivon ja Ormin kanssa pitkästä aikaa juoksulenkillä. Orm juoksi juoksuvyössä ja Raivo kulki normaalissa hihnassa vierelläni. Orm on ihana juoksukumppani, kun se menee suoraan eteenpäin eikä yritäkään pysähdellä mihinkään. Raivokin on ihan suht' helppo juoksukaveri, mutta ärsyttää kun se yrittää välillä hyppiä siinä vieressä eikä suostu ravaamaan sitten millään. Juuri raviliikuntaa se tarvitsisi, että se käyttäisi kroppaansa tasapuolisesti. Perjantaina meni n. 300 metriä siihen, että aina kun se vaihtoi laukalle kielsin sitä ja heti kun se ravasi, se sai paljon kehuja. Pikkuhiljaa se alkoi tajuamaan mitä "ravi" tarkoittaa. Pitää tässä taas lähipäivinä testata, muistaako se koko käskyä :).

Huominen menee taas agilityn parissa, kun Iita ja Telma perheineen saapuvat treenaamaan. Mukavaa päästää pitkästä aikaa treenaamaan tuon nelikon kanssa.