Kävin päivällä hakemassa Kennelrehun autolta lihoja, ja samalla poikkesin kentälle treenaamaan. Mukana oli taas oma nelikkoni. Bim pääsi tapansa mukaan kontaktiesteille, putkeen ja teki se puolikkaat kepitkin ihan omatoimisesti. Raivo treenasi putkelta kääntymisiä ja takaaleikkausta kepeillä. Normaalitakaaleikkaukset sujuvat vallan mainiosti ja "väärältä" puolelta lähestyttäessäkin se kestää takaaleikkauksen kulmasta kuin kulmasta. Ongelmia oli jyrkästä avokulmasta lähestyttäessä. Silloin se joko haki toista väliä tai sitten meni oikeasta välistä mutta tuli perässäni pois kepeiltä. Melkoisen toistomäärän jälkeen saatiin homma kuitenkin onnistumaan, mutta mitään muuta ei sitten enää Raivon kanssa treenattukaan.

Kiihko treenasi putkeenlähetyksiä sekä medien sarjaestettä medien maksimikorkeuksilla. Enpä ole pahemmin hyppyyttänyt sitä noilla maksimikorkeuksilla, mutta hyvin se meni siitä huolimatta. Orm teki tekniikkatreeniä kolmen esteen sarjalla. Lopuksi otettiin sarjan perään vielä putki, jolle tein takaaleikkauksen. Mentiin myös verkkokeppejä. Hyvin meni ja intoa riitti!

Illalla Raivo kävi hierottavana. Toisessa takareidessä oli vähän kireyttä kuten lapojen välissä, mutta ei mitään sellaista kuin aiemmin. Hyvään suuntaan ollaan menossa! :)