Tänään otin töihin mennessäni koko köörin mukaan autoon. Olin sopinut treffit hallille yhdeksi, ja hieman alkoi jo pelottamaan etten sinne ehdi, kun irtisanomisissa kesti niin kauan. Hoidin sitten oman osuuteni mahdollisimman nopeasti ja ihan hyvin ehdin vielä hallille treenaamaan.

Nyt on edessä sitten ainakin puolen vuoden hengähdystauko, jonka aikana aion mm. treenata niin koirien kanssa kuin itsekseni sekä laittaa kotia kuntoon. Jos ei olisi koiria, olisin varmasti jo tänään lähtenyt reppu selässä jonnekin reissaamaan, mutta koirien kanssa se ei ihan niin helposti onnistu. Toivottavasti jonnekin reissuun tässä kuitenkin vielä pääsee. Työsuhteeni loppuu varsinaisesti vasta 9.9., joten siihen asti tulee normaali palkka ja on luontaisedut (nettiyhteys, puhelinliittymä, työterveyshuolto) käytettävissä. Minulla on puolen vuoden irtisanomisaika ilman työssäolovelvoitetta, joten sen takia voin tämän puoli vuotta nyt hengailla rauhassa, vaikka palkka koko ajan täysimääräisenä juokseekin. Mitään järkeä ei siis olisi töitä edes aloittaa ennen kuin 10.9., sillä silloin jäisi myös vaille useamman kuukauden palkan suuruista irtisanomiskorvausta, kesälomarahoja jne.

Tänään tosiaan menin töistä suoraan hallille treenaamaan. Mukaan tuli Sanin lapsenlapsi Pena ohjaajansa Simon kanssa. Tehtiin samaa sylkkäri/poispäinkäännösrataa kuin mitä perjantairyhmä teki muutama vkon sitten. Simo ja Pena menivät radan lopulta hienosti, minulla ja koirilla oli jostain syystä jotain ongelmia...

Sani osasi tänään sylkkärin hienosti, mutta se poispäinkäännös... Kepeillekin se kääntyi sylkkärillä hyvin, mikä tuli minulle vähän yllätyksenä, varsinkin kun kepit pujoteltiin "väärältä" puolelta.

Kiku meni tänään itseasiassa kyllä ihan hyvin. Tehtiin rata muutamassa pienemmässä pätkässä, eikä Kikulla ollut ongelmia sylkkäreiden tai poispäinkäännöksen kanssa. Kaarrokset tuppasivat menemään vähän pitkiksi ja kepit takkusivat, mutta muuten se meni ihan hyvin. Vauhtikin oli ihan kohdallaan.

Raivo loisti tuolla radalla viimeksi, mutta tänään sillä oli korvat jossain muualla kuin päässä. Sinnikkäästi se sinkosi putkeen väärään aikaan, ja toisessa kohdassa se sitten haki keppejä mielettömän kaukaa, vaikka tarkoitus oli kääntyä putkeen. No, into ja vauhti olivat ainakin kohdallaan. Otettiin Raivon kanssa lopuksi yksittäin myös kontakteja ja takaaleikkauksia kepeille jyrkistä kulmista. Ne menivät hienosti.

Orm ei päässyt rataa tekemään, vaan sen kanssa keskityimme poispäinkäännöksen kuivaharjoitteluun (ilman estettä), keppitreeniin ja kontakteihin. Ihan hyvin meni, vaikka tulikin vähän tunne, että intoa sen touhussa oli taas mukana enemmän kuin järkeä...

Treenien jälkeen käytiin isäni luona jäädyttelylenkillä. Kiku pysyi tällä kertaa koko matkan porukan mukana. En tiedä rajoittiko raskas, korkea lumihanki sen menoa.

Jo useamman viikon olen aamuisin ajatellut, että "enää x aamua". Nyt kun on töiden puolesta ensimmäinen aamu, jonka voisi nukkua pitkään, niin tietenkin nokisutari on tulossa heti klo 8 aamulla. Ilmeisesti hänen urakkansa alkaa aamuisin aina näiltä kulmilta, sillä aina hän haluaa tulla mahdollisimman aikaisin. Pitää tänään tehdä pikasiivous, että kehtaa sutarin päästää sisälle.