Tämä kaunis päivä käytettiin taas - yllätys yllätys - treenaamiseen ja lenkkeilyyn, ennen kuin menin illaksi Vermoon töihin.

Treenattiin tällaista 23 esteen rataa:

1239225555_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rata on ollut meillä joskus yli kolme vuotta sitten Suoknuutin Jaakon koulutuksessa. Pengoin eilen valmiita ratakuvioita koneeltani ja tuo vaikutti riittävän lyhyeltä ja ei-liian-kiemuraiselta.

Mukana treenaamassa olivat myös Jenni ja tytöt. Treenattiin ensin Sanin ja Raivon kanssa. Minä aloitin Raivolla, Jenni Sanilla ja sitten vaihdettiin koiria. Laskettiin virheet ja otettiin aikaa. Pieni kisatilanne sai taas aikaan sen, että laskin Raivon liian aikaisin A:n kontaktilta, jolloin se seuraavalla kerralla pomppasi taas korkeammalta. Koskakohan minä opin?

Seuraavaksi radalle pääsivät Iita ja Kiihko, joiden kanssa tehtiin rataa pienemmissä pätkissä. Olin tosi tyytyväinen Kikun menoon. Lisäksi sain sitä muutaman kerran kiellettyä lahkeissa/käsissä roikkumisesta.

Telma ei tänään päässyt tekemään kuin pussia, koska sillä oli illalla luolakoe johon piti säästää voimia. Hyvin saatiin niitä säästeltyä, sillä kokeesta tuli kuulemma hienosti B-tulos kuten veljelleen Torillekin. Hyvä pienet hurjimukset! :)

Minä treenasin lopuksi vielä Lantin ja Ormin kanssa. Lantille putken pimeään kulmaan meno oli vaikea, samoin kepit "väärältä" puolelta. Ormin kanssa tehtiin radasta esteet 1-8, jotka menivät tosi hyvin. Sen lisäksi otettiin vielä puomia, joka tällä kertaa ei mennyt yhtä hyvin kuin viime kerralla. Tänään Orm ei joko malttanut odottaa vapautuskäskyä (pysähtyi kyllä hetkeksi) tai sitten jäi himmaamaan liian aikaisin. On se vaikeaa...

Treenien jälkeen mentiin taas isäni maastoihin nauttimaan upeasta kevätsäästä. Tehtiin pitkähkö lenkki, joka venyi aiottua pidemmäksi jo alkumatkasta, kun kierrettiin kaukaa pellolla majaileva kurkipariskunta, jota en tahtonut häiritä. Ihanaa että kevät ja kesä ovat tulossa! Ja kaikkein ihaninta on se, että niistä pääsee kerrankin nauttimaan täysipäiväisesti ;).