Raivolla on tänä syksynä ollut onnelliset ajat: jo toinen morsian on käynyt piristämässä Raivon päiviä. Keskiviikkona tämä tuorein morsmaikku tuli käymään ensimmäistä kertaa ja hommat hoituivat nopeasti (tai alkoivat nopeasti, mutta kiinnioleminen kesti kyllä tolkuttoman kauan). Tänään morsian tulee uudestaan. Kerroin Raivolle asian jo aamulla, jonka jälkeen se oli sitä mieltä, että se jää ulos päivystämään eikä tule sisälle aamiaiselle.

Raivon edellinen morsian kävi ultrassa noin viikko sitten, ja kovasti näytti vilinää masussa olevan. Toivottavasti pennuista tulee yhtä hienoja kuin Raivon aiemmat pennut :).

Tiri on asustellut minun luonani nyt pari viikkoa, Sani ja Luigii ovat olleet äidilläni. Ollaan treenattu kontaktikapistusta sekä paikallaoloa ja targetille lähetystä. Kontaktikapistuksella ollaan tehty kunnon häiriötreenejä niin, että kaikki koirat (Bim, Raivo, Kiihko ja Tiri) ovat olleet pihalla yhtä aikaa. Kontakteja tekemässä on sitten yleensä ollut useampi koira yhtä aikaa... Kiihko on kyllä aivan älyttömän upeasti sisäistänyt sen, mitä kontaktilla tehdään! Tirikin yllätti tässä eräänä päivänä (ilmeisesti katsoi Kikusta mallia) ja meni ihan itse seisomaan kontaktille oikeaan kohtaan. Ehkä tämä vielä tästä :).

Tiistaina oltiin hallilla treenaamassa oman treenienvetovuoroni jälkeen. Treenaamaan pääsivät vain Tiri ja Kiihko, jotka tekivät kontakteja (Tiri vain kontaktikapistuksella, Kiihko myös puomilla) sekä keppejä. Tiri treenasi kuuden kepin sarjaa molemmilta puolilta ohjattuna, Kiihko veteli verkkokeppejä. Vielä on kepeillä tekemistä molempien kanssa, vaikka Kiihko kyllä verkkokepit meneekin sujuvasti ja osaa hakea sisääntulon (silloin kun malttaa).