Tänään heräsin jo klo 06 (!!), kun äitini soitti ja sanoi Tirin synnytyksen alkaneen. Lähdettiin sitten koirien kanssa äitini luo jo kukonlaulun aikaan. Tänään piti mennä hallille treenaamaan, mutta synnytys muutti suunnitelmat.

Hyvin paksusta ulkomuodostaan huolimatta Tiri synnytti vain viisi pentua, joista yksi valitettavasti kuoli elvytysyrityksistä huolimatta. Kaikki pennut olivat melko kookkaita ja tuo kuollut pentu vietti synnytyskanavassa sen verran aikaa lapsivettä hörppien, ettei se enää vironnut. Nyt Tipillä on kuitenkin neljä hienoa pentua, kaksi narttua ja kaksi urosta.

Hetan pennut ovat muuttaneet olohuoneeseen ja ne ovat VILLEJÄ. Tuossa noin viiden viikon iässä pennut ovat kyllä aivan mainioita. Ei malta odottaa että Tirin pennut ovat siinä iässä ;).

Klo 13 menin tänään töihin ja kotiuduin vasta klo 21 jälkeen. Kyseessä on yksi projektihomma, joka kestää kaksi päivää. Yllättävän nopeasti meni tänään tuo liki kahdeksan tuntia. Olen aina ajatellut että päivävuoro olisi kaikkein epämieluisin vuoro, kun ei ehtisi tekemään päivän aikana mitään, mutta täytyy myöntää että kyllä päivävuorokin olisi mukavampi kuin aamuvuoro. Olen hyvin vakavissani harkitsemassa hakeutumista jatkossa töihin, mitä voisi tehdä esim. klo 21-06 välisenä aikana, mikä olisi minulle kaikkein ideaalein aika tehdä töitä. Ei taida vain kovin helpolla semmoisia hommia löytyä ;).