Tänään on koko päivä ollut täynnä ohjelmaa. Herättiin aamulla sen verran aikaisin, että ehdittiin hallille jo ennen kello yhtä treenaamaan. Treenaamaan pääsi koko seitsikko: Bim, Luigii, Sani, Lantti, Tiri, Raivo ja Kiihko. Koska pojat eivät ole enää olleet Tiristä kiinnostuneita eikä se tiputtelekaan, oletan juoksun menneen ohi, joten uskalsin ottaa senkin mukaan. Ohjelmassa oli kontakteja, keppejä ja välistävetoja. Jokainen meni oikein hyvin, oikein hyvä mieli jäi treeneistä.

Päänsärkyä aiheutti sitten hallin ulkopuoliset tapahtumat. Olin palauttamassa kolmea ensimmäistä koiraa (Bim, Luigii, Tiri) autoon, kun autossa ollut nelikko ryntäsi salamana heti takaluukun auettua ulos autosta. Tietenkin niiden piti käydä haukkumassa yhdelle suojelukoiraharrastajalle, jolla ei onneksi ollut koiraa mukaanaan. Kun laitoin karkureita takaisin autoon, löin pääni aika voimakkaasti sellaisiin rautaisiin väkäsiin, millä takaluukku pysyy kiinni. Samalla kuului kiva rusahdus, en tiedä kuuluiko se päästäni vai autosta... Tunnustelin tuliko kuhmua, mutta kuhmun sijaan käsi tuntuikin märältä. Ihmekös tuo, kun käsi oli aivan veressä. Päätin käydä vielä nelikon kanssa treenaamassa ja katsoa sitten, loppuuko verentulo vai pitääkö mennä päivystykseen. Verta ei onneksi paljoa enempää valunut, joten jätin lääkärin väliin.

Treenien jälkeen mentiin katsomaan onko isäni talo vielä pystyssä, laskettiin vähän vettä ja käytiin lenkillä. En jaksanut laittaa lumikenkiä jalkaan, joten lenkki jäi vähän lyhyeksi. Suojalunta oli pellolla sen verran, että oli melkoisen raskasta kävellä. Lisäksi säästelin tarkoituksella Raivon voimia.

Raivolla kävi tänään nimittäin kaunis morsian. Ihan oppikirjan mukaan kaikki ei valitettavasti mennyt, sillä parivaljakko ei jäänyt nalkkiin, vaikka kahteen otteeseen Raivo morsmaikun astuikin. Toivottavasti huomenna menee paremmin :).

Perjantaina olin kaverini kanssa Hgin yöelämässä. Minun on itseasiassa paljon järkevämpää lähteä sinne ulos kuin Lohjalle, sillä menopaluu bussilla sinne maksaa viitisen euroa vähemmän kuin paluumatkan taksikyyti Lohjalta kotiin. Vainion Liikenteen pikavuorot kulkevat vielä motarin valmistuttuakin Saukkolan kautta, joten niillä pääsee tosi näppärästi kahden tunnin välein molempiin suuntiin. Ongelma Hgissä käynnissä on vaan siinä, että jostain syystä kaikki ulkomaalaiset lyöttäytyvät minun seuraani. Perjantain sitkeiden ihailijoiden alkuperämaat: Iran, Irak, Irak.

En ole vielä uskaltanut katsoa minkälainen vekki päässäni on. Nyt pitäisi mennä saunaan, joten saa nähdä kuinka kovin päätä kirvelee hiuksia pestessä.