Orm on nyt sitten virallisesti iso poika: se nostaa jalkaa! Eikä siihen mennyt kuin 1 vuosi ja liki 3 kuukautta... Toisaalta minua ei olisi haitannut vaikkei se koskaan olisi oppinut jalkaa nostamaankaan, mutta onhan se vähän tyhmän näköistä, kun poikakoira pissaa kuin tytöt.

Kiihko on palautunut taas omaksi, rasittavaksi itsekseen. Sillä on jumalaton määrä energiaa, kun sen ei tarvitse enää miettiä naisasioita Tirin juoksun loputtua. Koko ajan sen pitää kulkea joku lelu suussa, ja lenkillä se menee matalalentoa kuin mikäkin kamikazelentäjä. Lisäksi se tikkasi eilen Luigiille reiät poskeen ja toiseen etujalkaan. En tiedä mistä kärhämä alkoi kun olin itse sisällä, mutta todennäköisesti tuli jotain sanomista, kun sekä Raivo että Orm ovat olleet hulluina Luigiihin viime ajat. Hulluja porukkaa!

Sani ja Raivo pääsivät eilen Piiran käsittelyyn. Raivolla olivat etulavat vähän jumissa, mutta takapää oli ihan ok. Sani taasen oli aivan totaalisen juntturassa. Leena ihmetteli, että eikö se todellakaan ole mitenkään oireillut, kun etulavat eivät liiku mihinkään, koko selkä on jumissa ja takapäässäkin oli jumeja. Kyllä hävetti vielä käsittelyyn koiraa, joka oli paitsi likainen ja lihava, myös tosiaan aivan juminen. No, liikkuvuutta saatiin käsittelyn aikana selkeästi lisää ja Sani vaikutti oikein tyytyväiseltä käsittelyn jälkeen. Eilisen päivän se oli vähän vaisu, mutta tänään se sai lenkilläkin sellaisia peppu-maata-vilistäen hepuleita. Taisi eilinen hoito tehdä hyvää :).