Torstaiaamuna minulla oli ajatuksena treenata koirien kanssa ennen kuin lähden töihin, koska työmatkan takia olisin kotona vasta sitten, kun on jo pimeää. Aamulenkille lähtiessä tuli eteen pieni ongelma, kun Kikua ei näkynyt missään. Tehtiin kuitenkin muiden koirien kanssa lyhyt lenkki, jonka jälkeen palattiin etsimään Kikua. Ajattelin että se oli jossain vaiheessa livahtanut sisälle, mutta ei se ollut sielläkään. Lopulta tajusin mennä etsimään sitä vanhasta saunarakennuksesta, ja siellähän se oli lukkojen takana. Se oli jäänyt sinne kun hain pakkasesta lihaa sulamaan. Ei sekään osaa sitten näköjään yhtään haukkua tällaisessa tilanteessa, kun ei mitään sanonut, vaikka sitä kuinka huutelin. Ehdittiin kuitenkin vielä treenaamaan, ja tehtiin pihalla Ormin ja Kikun kanssa takaaleikkauksia (edelleen Ormille hankalia toisesta suunnasta), kontaktikapistusta ja keppejä.

Perjantaina satoi illalla siihen malliin, ettei huvittanut yhtään lähteä ulos. Treenattiin sitten olohuoneessa Ormin ja Kikun kanssa sylikäännöksiä, istumista ja maahanmenoa. Raivo ja Bim tyytyivät treenaamaan istumista, maahanmenoa ja sivulletuloa. Aivan järkyttävä meteli raikasi kämpässä, kun makuuhuoneessa portin takana vuoroaan odottaneet pitivät elämää.

Tänään lauantaina oltiin kentällä treenaamassa. Raivo treenasi hyppytekniikkaa ja puomia, Bim pääsi tekemään kontakteja ja putkea. Pikkupojat pääsivät treenaamaan kahteen otteeseen: ensin Kikun kanssa pituutta ja rengasta, Ormin kanssa hyppytekniikkaa ja pituutta. Toisessa osiossa molemmat pääsivät kepeille, jossa kuusi keppiä sujui molemmilta hyvin. Ne taitavat sittenkin joskus oppia pujottelemaan! Keppien lisäksi Kiku teki keinua, joka sujui ihan hyvin. Orm pääsi A:lle, jolla ei tällä kertaa ollut mitään ongelmia ylösmenokontaktin kanssa, vaikka lujaa sille tultiinkin. Orm treenasi lisäksi kääntymistä hypyn päällä (esteen lähestymistä sivusuunnasta ja ihmisnuolta). Sai taas olla tyytyväinen treenien jälkeen, kaikki menivät hyvin.