Tänään oli taas vaihteeksi hyvä kisapäivä. Onneksi on kolmosluokan koiria, ettei tarvitse vain masentua 1- ja 2-luokkalaisten suorituksista ;).

Päivä alkoi agiradalla, jolla Sani vetäisi heti luokan alussa nopean nollan. Yksi putken kuolleeseen kulmaan vienti/lähetys venähti pitkäksi, mutta muuten ei radalla ollut paljon jossiteltavaa. Raivo meni hyvin lähes loppuun saakka, mutta sitten se loikkasi A:lta ja karkasi edellä oleville kepeille (joille ei kuulunut mennä). Raivolle siis hylly, mutta Sani oli hienosti kolmas vain kahdelle venäläissheltille hävinneenä.

Toinen rata oli hyppis, jolla Sani ei ollut mukana ollenkaan. Raivon rata oli ihan ok, mutta muurin palikka putosi. Tuloksena vitonen vain n. sekunti nopeimmille häviten.

Kolmas rata oli taas agirata, jolla minulla oli molemmat koirat mukana. Sani vetäisi taas heti alkuun nopean nollan. Rata oli melko suoraviivainen, joten ei ihan Sanin tyyppiä, mutta muuten ei suuremmin jäänyt jossiteltavaa. Olin tosi tyytyväinen mm. siihen, miten sain Sanin kolmelle hypylle, jotka olivat pitkittäin ja joille piti tehdä pieni veto, ettei koira hypännyt niitä väärästä suunnasta. Sani meni ne tosi pienillä vedoilla.

Raivon kanssa ajattelin lähdössä, että nyt vain vedetään täysillä ja otetaan kontaktit kunnolla. Vähän oli sellainen voittajafiilis etukäteen ;). Rata sujuikin tosi hyvin A:n jälkeen pitkäksi venähtänyttä kaarrosta lukuunottamatta. Tuloksena oli sitten Raivolle voitto supermiinuksella (yli sekunnin kaula kakkoseen) ja Sanille kolmossija. Ihan tuntuu siltä, että treenaaminen saattaa näköjään auttaa ;).

Huomenna ovat vuorossa sitten Orm ja Lantti. Saisi tulla niitä nollia niillekin...