Tänään oltiin Ormin kanssa Lägin järjestämässä Juha Oreniuksen koulutuksessa. Rata oli mukava mutta haastava, 19 esteen tiukkaa vääntöä vaativa pätkä.

Ensimmäiset ongelmat meillä tuli Ormin kanssa jo kepeillä, jotka oli järkevintä pujotella "väärältä" puolelta. Niiltä olisi myös pitänyt pystyä irtaantumaan vähän sivusuunnassa, mutta sehän ei meiltä onnistu, kun itse kepeissäkin on vielä paljon tekemistä.

Pussi meni tänään ihan hyvin, kerran Orm jopa karkasi sinne väärään aikaan. Treenikestävyys ei vielä ole kovin hyvä, joten loppuajasta alkoi tulla virheitä asioissa, jotka normaalisti sujuvat: takaakierto ei meinannut sujua, ei joutui viemään entistä tarkemmin hypylle jne.

Paljon on vielä treenattavaa ihan yksittäisissä esteissä. On siis varsin typerää vielä kisata, mutta kun... Minulla on tavoitteena saada Orm kolmosiin ennen kesäkuuta, että se voi tarvittaessa olla Lägin maksijoukkueen käytettävissä SM-kisoissa. Kisat kun ovat sen verran kaukana, ettei välttämättä kauheasti halukkaita joukkueeseen ole. Huomenna on siis kolme starttia Turussa. Kiku kisaa kanssa, tosin vain kahden kisan verran. Myös liutaan muita kisoja on ne molemmat (erityisesti Orm) tullut ilmoitettua. Pitää nyt katsoa miten nuo kisat menevät ja sitten joko jatkaa kisaamista kunnes ollaan kolmosessa tai jäädä jo vähän aiemmin treenitauolle ja yrittää sitten toukokuussa sitä kolmosiin nousua.