Meillä oli tänään Seppo Savikon vetämät Lägin valmennusryhmän treenit. Valmennusryhmään kuulun Tirin kanssa, joten tänään oli siis Tirin vuoro treenata. Melkoisen epätoivoisista asetelmista lähdettiin liikkeelle, mutta tänään saatiin jo Sepoltakin kommentteja, että ehkä meistä vielä voi jotain tulla...;)

Ollaan treenattu paikallaoloa ja saatiinkin Seppo totaalisesti yllätettyä, kun Tiri pysyi hienosti lähdössä paikallaan. Takaaleikkaukset sujuivat myös ihan kohtalaisesti, mutta lisää treeniä vaaditaan edelleen niihin ja irtoamiseen ylipäätään. Kepit eivät "väärältä" puolelta suju edelleenkään, sillä Tiri käy sen verran kierroksilla, ettei se yksinkertaisesti malta niitä suorittaa. Ei muuta kuin lisää treeniä niillekin.

Kaikesta huolimatta aion sen ilmoittaa Lägin kisoihin, mutta sitä seuraavat kisat ovatkin todennäköisesti vasta Agirodussa, ellen nyt juhannuskisoihin sitten sitä mene ilmoittamaan.

Tirin treenien jälkeen treenattiin Marin, Ormin ja Roihun kanssa eteenmenoa ja takaaleikkauksia. Pojat ovat ainakin tosi innoissaan, joten vielä ei olla onnistuttu niitä pilaamaan ;). Raivo oli treenien aikana askarrellut itsensä ulos kevythäkistään. Kun ei ollut saanut vetoketjua auki, oli sitten järsinyt häkin oveen sellaisen koiran mentävän aukon. Pitää kehittää siihen joku paikka.

Nyt pitää käydä nukkumaan ja ottaa kaikki koirat mukaan sänkyyn lämmittämään. Täällä asunnossani on nyt nimittäin vain 15 astetta lämmintä, sillä menin viime viikon lämpimien ilmojen aikana laittamaan lämmityksen pois päältä, enkä jaksa sitä enää uudelleen laittaa päälle, sillä viikonlopuksi on kuulemma taas luvattu lämpimämpää. Eiköhän me muutama päivä vielä sinnitellä täällä kylmyydessä. Orm ei ainakaan valita, se kun viihtyy viileässä.