Perjantaina saatiin treeniseuraksi Tammisaaren Hannat (hyvä kutsumanimi tuolle tiimille ;) ). Treenattiin tällaista rataa:

Treenin tarkoitus oli treenata vetoja ja välistävetoa.

Raivo meni radan tosi hyvin, ainoastaan kaarros putkelta 14 putkelle 15 meinasi karata pitkäksi, jos en käynyt vilauttamasa kättä putken suulla käännöksen merkiksi.

Tiri ja Kiku meinasivat keppien sijaan kiihdyttää aina puomille. Lisäksi keppien suorittaminen "väärältä" puolelta takkusi. Muuten ei Tirilläkään suurempia ongelmia.

Orm hyppi rataa miniminihypyillä, kun en jaksanut niitä Raivon jäljiltä korottaa kenellekään muullekaan. Ongelmia oli välistävedon toisella hypyllä. Maksikoiran kanssa tuo kohta ei ollut ihan yhtä sujuva kuin minikoiralla... Keppien sisäänmenon haki kyllä, mutta melkoisesti empien. Pitää ottaa sisäänmenot ihan tehotreeniin joku kerta. Se mihin olin oikein tyytyväinen oli se, että putkissa ja kaarroksissa Orm inisi, kun ei päässyt niin lujaa kuin olisi halunnut. Tuota asennetta on haettukin! :)

---

Tänään piti mennä Siuntioon epiksiin treenaamaan kontakteja, mutta menin edellisenä iltana nukkumaan vasta klo 03 ja sitä edellinen yö meni baarissa, joten väsy painoi liikaa.