Tämän illan treeneissä radalle pääsivät Kiku, Orm ja Sani. Kikun kanssa treenattiin vauhtiympyrää, jota se menikin ihan mukavalla vauhdilla. Radan ulkopuolella olevien koirien luo se yritti pariin otteeseen, eli huomaa kyllä, että ollaan vaan yksinämme treenailtu. Sani pääsi neljän esteen eteenmenosuoralle, ja kyllä se eteenmeno on sille niin vaikeaa, niin vaikeaa. Edelleenkin olen sitä mieltä, että helpommalla pääsen, jos itse pudotan -20 kg painosta ja alan treenaamaan itselleni lisää vauhtia, kuin että opettaisin 8-vuotiaan, aina kädessä kiinni olleen koiran irtoamaan.

Orm pääsi aluksi verkkokepeille, joista joku oli ottanut kaksi verkkoa keskeltä pois. Laiskana en niitä jaksanut viritellä takaisin paikoilleen, joten tehtiin niitä sitten sellaisinaan. Kaksi kertaa Orm meinasi sännätä tuosta aukosta lelulle, mutta lopulta meni kuitenkin hienosti. Positiivinen yllätys oli se, että sen pujottelutekniikka on parantunut huomattavasti, eli se ei enää ole pomppimista, vaan se käytti hienosti painonsiirtoa jalalta toiselle.

Orm ja veljensä Roihu pääsivät myös vauhtiympyrälle ja eteenmenosuoralle, joista molemmista molemmat selvisivät vallan mainiosti. Tosi hyvä että on veli vertailukohteena, niin ei pääse niin helposti lipsumaan Ormin kouluttamisesta... Molemmat ovat myös tosi innokkaita, joten kivahan niitä on kouluttaa.

Kentälle tuli myös kaverini shelttinsä kanssa. Rolle-sheltti pääsi putkeen ja kontaktikapistukselle sekä siivekkeen kiertoon. Ihanan reipas pentu, joka meni heti putkeen ja kontaktikapistukselle kuin vanha tekijä. Siinä olisi oikein potentiaalinen agilitykoiran alku :).