Tänään koitti vihdoin se päivä, että pääsin aloittamaan kesäloman :). On sitä jo odotettukin! Toisaalta itsepä olen loman näin myöhäiseen ajankohtaan aina halunnut, sillä minusta on paljon kivempi lähteä lomalle ja sanoa "nyt lähden lomalle", kun suurin osa työkavereista on lomansa jo pitänyt. Asuukohan minussa joku pieni sadisti?

Vein tänään töihin ihan itse leipomaani punaherukkapiirakkaa. Jopa marjat poimin eilen omin käsin omista puskista. Muutamalta työkaverilta kuului ihmettelyjä siitä, osaanko minä todella leipoa. Kuulemma en siltä näytä. WTF? Ihme sterotypioita. Ihan kuin aikoinaan koulubussin kuljettajalla, jolta joku kysyi lupaa saada tupakoida bussissa, kun oli niin vähän matkustajia. Kuljettaja kävi jokaiselta kysymässä sopiiko tupakointi, minun kohdallani totesi: "Sinulta en edes kysy, kun poltat itsekin". Siis häh? Ikinä en ole tupakkaa polttanut, en edes tuolloin teininä sitä maistellut. Ehkä minä vaan sitten näytän tupakoitsijalta, joka ei leivonnaisia leivo.

Lomalle on tekemistä jo vaikka kuinka. Ensimmäinen urakka on siivota vanhan saunan kamari, että saan koirat sinne päivisin pois sotkemasta paikkoja täällä sisällä. Kauheasti tavaraa pitäisi raahata kaatopaikalle, mm. Ormin syömä sohva. Koko huushollissa pitäisi tehdä kunnon suursiivous, vaatekaappi ja kaksi varastoa pitäisi siivota, autoa pitäisi paikkailla, kerrankin pitäisi ehtiä kunnolla lenkkeilemään, rullaluistelemaan, rakentaa agilityesteitä pellolle, äidin kotisivut pitäisi päivittää ja ehkäpä voisi välillä vähän treenata koirienkin kanssa. Taitaa loppua aika kesken?

Huomenna on aikainen herätys, kun pitää lähteä vetämään jälkeä Mäntsälään. Luigii on sunnuntaina kokeessa. Ensi viikonloppuna matkataan sitten Liminkaan asti mejäilemään, rankka viikonloppu silloinkin tiedossa. Onneksi saa viikoilla nyt nukkua pitkään.