Tänään taas vähän paimennettiin. Lampaat menivät ekan setin paremmin kuin eilen, mutta toisella setillä ne alkoivat vähän jullitella eivätkä meinanneet liikkua. Orm oli mielestäni tänään hyvä: sai jullittelevat pässit liikkeelle, uskalsi mennä aidan ja lampaiden välissä olleesta pienestä välistä jne.

Joku lampaista onnistui päivällä laittamaan päänsä sähkölangan alle ja tällin saadessaan kiskaisi langan paikoiltaan. Kun menin sitä laittamaan paikoilleen kaikki koirat tulivat tietenkin väkisin mukaan. Muita eivät lampaat kiinnostaneet, mutta Raivo sai niitä melko kaukaa käsin kuljetettua. Jos eivät ala bortsuja uskoa, pitää varmaan ottaa terrierit kehiin ;) (tosikoille tiedoksi, että tuo oli vitsi ;) ).

Huomenna aloitan parin viikon kesätyöt Vermossa. Olen varmasti jo niin vieroittunut työnteosta, että saa nähdä mitä tulee. Onneksi tarkoitus ei ole päivittäin istua toimistolla 8-16, vaan vain sen verran että saan tarvittavat hommat tehtyä. Jos olen siis tehokas, pääsen lähtemään ajoissa kotiin. Huomenna alkaa myös neljän päivän ratsastuskurssi. Saa nähdä kuinka kipeä olen sen jälkeen.