Aivan ihanan kirkas kuutamo on taas tänään. Oltiin koirien kanssa Inkoossa iltalenkillä kuutamon valaistessa reittiä. Olisipa aina yhtä valoisaa! Toissapäivänä oli vastaavanlainen ilma, kun käytiin koirien kanssa pitkällä hihnalenkillä. Eilenkin käytiin pitkällä hihnalenkillä (tosin ilman kuutamoa), ja nyt on jalat ja hartiat siitä kipeänä. Hartioilleni ei tee oikein hyvää se, että pitää pitää hihnoja käsissä eivätkä kädet pääse tekemään täyttä liikerataa. Koirille tosin tekee hihnassakävely hyvää, niin joutuvat kunnolla ravaamaan ja näkevät maalaiskoirat vähän jotain elämääkin.

Tänään käytiin kentällä myös vähän treenaamassa. Hiottiin taas ihan perusasioita, eli Raivo teki kontakteja, Tiri kontaktien ja keppien lisäksi irtoamistreeniä, Orm kontakteja, rengasta ja välistävetoa ja Hirmuinen puomin kontaktia hihnassa ja irtoamista hypyille.

Kentältä mentiin Inkooseen, jossa vaihdoin autoon talvirenkaat. Huomenna on edessä autoilua aamulla aikaiseen ja illalla myöhään, joten kivempi lähteä liikenteeseen kun tietää ettei esim. lumisade pääse haittaamaan matkantekoa. Koska huomenna on aikainen herätys, pitäisi tänään mennä ajoissa nukkumaan. Kolmen viimeisen yön (?) nukkumaanmenoaikani ovat olleet 04.00, 07.30 ja 09.00. Aikaa meni yhden tuttavan yritysprojektissa auttamisessa, mitä ei edesauttanut tietokoneen jumittuminen aina kriittisellä hetkellä. Tuli ainakin todistettua, että pitäisi ihan oikeasti löytää sitä yötyötä, kun ei hereilläpysymisen kanssa kyllä ole öisin ongelmia, aamuheräämisten kanssa sitä vastoin on ja paljonkin...