Sunnuntaina olin ison porukan kanssa Lägin kentällä treenailemassa. Ollaan oltu totaalisella agilitytauolla nyt lähes Agirodusta asti, pikkuhiljaa pitää varmaan alkaa taas treenailemaan...

Raivo treenasi hyppytekniikkaa ja kontakteja. Intoa piisasi taas enemmän kuin pienessä kylässä...

Tiri treenasi paikallaoloa (on kyllä vaikeaa!), kontakteja ja keppejä. Kontaktit tuntuvat treeneissä sujuvan ihan ok, nyt pitäisi saada ne sujumaan vielä kisoissakin. Tai siis A:han on aina sujunut, se on hyvä juoksu-A. Puomin kanssa vain on aina ongelmia. Aluksi se tehtiin juoksuna, mutta nyt olen siirtynyt 2on-2offiin, joka siis treeneissä sujuu ihan kohtalaisesti. Kepit "oikealta" puolen sujuvat hyvin, "väärältä" puolelta hankaluuksia. Paljon on vielä treenattavaa.

Lantti-silmäpuoli teki kontakteja, keppejä ja hyppytekniikkaa. Hyppytekniikka ei oikein sujunut (ei tosin sujunut kahdellakaan silmällä), kontaktit ja kepit sujuivat vallan mainiosti. Tekisi kyllä vielä mieli ilmoittaa se joskus kisaamaan. Kai yksisilmäinen koirakin saa osallistua? Mitään lääkitystähän sillä ei ole, joten doping ei ole ongelmana.

Orm treenasi kontakteja, keppejä, rengasta ja hyppyjä. Hyppäsi hyvin, kontaktit sujuivat ja kepitkin ovat ihan vauhdikkaat.

Tor treenasi kontakteja ja keppejä. Aluksi vauhtia oli sen verran paljon etteivät kontaktit muistuneet mieleen, mutta lopulta nekin sujuivat. Kepit eivät sujuneet, kerran sain käsiohjausksella tehtyä kepit puhtaasti. Vielä pitää saada siis kepit (ja kontaktit) kuntoon ennen kuin päästään kisaamaan :).

Kiihko oli taas nimensä veroinen ja aluksi roikkui sukissani (lahkeita ei ollut kuuman sään takia). Tehtiin kontakteja ja keppejä. Kontaktit sujuivat oikein hyvin, kepeissä on vielä hiomista.

Hirmuinen treenasi puomin kontaktia. Katsotaan, jos joskus viiden vuoden kuluttua päästään kisaamaan...

------

Treenien jälkeen kävin uittamassa koko porukan. Kiihko oli jälleen nimensä veroinen, eikä sitä voinut pitää uimassa oikein Raivon eikä Orminkaan kanssa, koska se kävi sen verran kuumana etenkin jos oli keppi mukana touhussa. Tor pääsi ensin uimaan fleksissä Ormin, Tirin ja Hirmuisen kanssa, mutta Ormia se kyttäsi sen verran, että otin sen erikseen uimaan vielä ilman Ormin läsnäoloa. Ja kyllähän se ui! Lähti kepin perässä kuinka pitkälle vain eikä olisi millään halunnut pois järvestä. Raivo ja Hirmuinen taisivat olla ainoat jotka eivät uimalla uineet, mutta erityisesti Hirmuinen oli litimärkä siitä huolimatta. Kun tuli aika lähteä pois, se kävi järveen istumaan ja leikki kuuroa. On se hassu! :)

------

Eilen Orm pääsi taas paimentamaan. Treenattiin sitä, että saisin sen pysymään kauempana lampaista, ja kyllähän se pysyi kun tarpeeksi komensi. Häkitettiin lampaat (ne osaavat mennä sinne kyllä jo ihan itsestään??) ja treenattiin suuntakäskyjä häkin ympärillä. En usko, että suuntakäskyjen oppimisessa menee kauaakaan, on se Orpula sen verran fiksu :). Paimennuksen jälkeen mentiin metsälenkille ja käytiin uimassa. Orm ja Tiri uivat taas pitkät pätkät, Raivo ja Hirmuinen keskittyivät enemmän seuranpitämiseen.