Eilen käytiin taas koirien kanssa treenaamassa. Raivon, Kikun ja Ormin kanssa otettiin putki/A-yhdistelmää. Raivolla ei sen kanssa lopulta mitään ongelmia, vaan erotti taas hyvin putki ja kiipee käskyt. Kikulle on tosi vaikeaa mennä putkeen, jos vieressä on kontaktieste, jonne se irtoaa pitkältäkin. Orm taas oli siltä väliltä - aluksi hankalaa, lopulta sujui.

Ormin kanssa otettiin myös irtoamista - ei ongelmia niin kauan kun lelu näkyvissä, mutta jos lelua ei heti tarjolla, ei ole myöskään irtoamista. Kikun kanssa treenattiin irtoamista renkaalle, ja se sujui ihan ok. Raivon kanssa treenattiin myös välistävetoa, mikä sujui hyvin. Bim pääsi taas vähän putkiin, puomille ja keinulle.

Treenien jälkeen käytiin kunnon metsälenkillä. Minulla ei ollut kuin em. neljä koiraa, ja kyllä sellaisen määrän kanssa lenkkeily on helppoa. Kiku on oikeastaan ainoa, joka sinkoilee siellä täällä, mutta sekin tulee heti kutsusta luokse. Kun sillä ei ole kaveria joka lähtisi hajujen perään, ei sekään kovin kauas lähde. Raivo ja Bim pysyvät hyvin lähettyville ja Ormkin on koko ajan kuulolla, vaikka välillä vähän irtaantuukin. Aikoinaan esim. Bim + Luigii oli sellainen yhdistelmä, joka saattoi kadota pidemmäksikin aikaa, mutta nyt Bim ei enää jaksa turhia hötkyillä.

Hirmuinen on vielä äidillä. Äidillä taitaa olla se sikainfluenssa, sillä kuumetta on jo kolmatta päivää. Eihän sieltä uskalla mitään koiraa lähteä hakemaan...