Tänään treenattiin pitkästä aikaa pitkää rataa. Rata näytti tältä:

Siinä oli samoja elementtejä kuin aiemmin Tammisaaren episten kisaradassa, mutta lisäilin siihen vähän muutakin. Kolmoskepeiltä Raivo eksyi ensin muurille, kun en ollut tarkkana. Ekalla kerralla okseri lensi. Kasilta A:lle kääntyi hyvin kaukaa tehdyllä jaakotuksella (onko se silloin enää edes jaakotus??). Kymppikepeille lähti hyvin A:n vasemmalta puolelta lähettämällä. 13-14 -väliin tein persjätön, ja se toimi hyvin. 15-16 tehtiin backlapilla. Kepeille 20 kesti hyvin takaaleikkauksen vaikeasta kulmasta. Hypyltä 23 putkeen 24 meni hyvin putki layeroimalla. Lopussa layeroin myös okserin, eikä siinäkään ongelmia. Kaiken kaikkiaan Raivo meni kyllä tosi hyvin. Samanlaisia suorituksia kun saataisiin kisoihinkin... Tehtiin rata kolmeen kertaan, eli 90 esteen verran R joutui rataa tahkoamaan, mutta ei näyttänyt väsähtävän.

Kiku teki vain pätkiä 1-3 ja 21-26. Ekalla pätkällä haki kepit hyvin, vaikka oli ajautumassa niistä ohi. Toisella pätkällä suhahti ensin hypyn 23 sijaan putkeen, mutta lopulta meni senkin pätkän hyvin.

Ormin kanssa treenattiin aluksi keppien sisäänmenoa. Sujui jo reippaasti, kun oli lelu heti ekassa välissä odottamassa. Otettiin myös pätkää 11-16. Myös Ormin kanssa toimi persjättö, tosin rimat olivat Raivon korkeudessa eli sen ei tarvinnut hypätä niin pitkälle. Backlap toimi hyvin myös Ormilla keinua edeltävällä hypyllä.

Treenien jälkeen käytiin poimimassa mustikoita mustikkapiirakkaa varten, mutta piirakan teko saa kyllä jäädä huomiseen.