Nyt on takana 10 päivää kuumetta ja yskää, alkaa pikkuhiljaa olemaan melkoisen v----untunut olo. Maanantain antibioottikuuri ei tuonut oloon mitään helpotusta, joten tänään suuntasin uudelleen lääkäriin. Nyt on kehissä entistä tehokkaammat antibiootit, katsotaan jos ne tehoavat. Sairaslomaa on vielä ensi viikko, eli olen tämän saamarin taudin takia ollut pois töistä enemmän kuin koko kahdentoista edeltävän vuoden aikana yhteensä!

Kuppi oli täynnä ja ylikin tänään myös ihan konkreettisesti, kun yskäkohtaus päätyi jälleen oksentamiseen. Lähes aina olen ne vain tyynesti nielaissut takaisin ettei antibioottien imeytyminen kärsi, mutta tällä kertaa tavaraa tuli niin paljon ja niin vauhdilla, että oli pakko päästää ne ensimmäisenä käteen osuneeseen paikkaan. Se oli sitten vesilasi, mikä valitettavasti lähes täyttyi jo ensimmäisestä satsista, ja kun niitä satseja tuli vielä kaksi perään, niin lasin vetoisuus ei enää riittänyt. Ensimmäistä kertaa jouduin siivoamaan omia oksennuksiani lattialta, yleensä saa luututa vain koirien tekosia. Ruoka ei maistu ja ne mitä on saanut suurella vaivalla syötyä, tulevat ulos oksennuksena. Kivaa!

Koirat ovat olleet aivan uskomattoman kärsivällisiä. Kukaan ei edelleenkään hypi seinille, vaikka niiden päivät ovatkin tosi tylsiä. Maanantaina ja tiistaina ne pääsivät lenkille, kiitos äitini, mutta muut kahdeksan päivää ne ovat joutuneet olemaan täysin jouten. Niillä taitaa olla hermot kunnossa :).

Orm oli oikein hellyyttävä parina päivänä, kun oloni oli pahimmillaan. Se ei normaalisti koskaan tule sänkyyn, vaan nukkuu päikkärit aina sängyn alla. Yöllähän pojilla ei ole asiaa makuuhuoneeseen, mutta päikkäreillä ne pääsevät sinne. Orm tuli noita pahimpina päivinä oikein varovaisesti siihen viereeni makaamaan, nuolaisi kättäni pari kertaa, antoi lohduttavan katseen ja pysyi siinä nukkumassa, vaikka minä kovasti yskinkin. Heti tuli parempi mieli, kun se ihan selkeästi yritti kovasti lohduttaa omalla tavallaan.

Minun piti huomenna mennä katsomaan Lägin koulutusta jota tulee vetämään Jaakko Suoknuuti, mutta se taitaa nyt jäädä väliin. Toisaalta tämä kotona nököttäminen on tavattoman tylsää ja luulisi, että se on sama missä istun kunhan en rasita itseäni. Pitää katsoa mikä on olo huomenna.

Ensi viikonlopun kisat taitaa jäädä väliin. Olisin halunnut Tirin kolmoseen ennen vuoden loppua, että olisin voinut ilmoittaa sen Ahvenanmaalle SM-nollajahtiin, mutta ei taida onnistua. Ahvenanmaanreissu on nyt lunastettu, joten sinne lähdetään joka tapauksessa, pitää vain katsoa mitkä koirat otan mukaan. Ormin treeneihin tuli nyt ainakin paussi tosi ikävään aikaan.