Kiihko teki tänään Hallicupissa nollaradan ja voitti luokkansa (medimöllit). Yhdessä kohdassa oli kielto lähellä, kun se yritti taas tulla esteen ohi minun perässäni, mutta saatiin se kohta kuitenkin korjattua ajoissa. Kontaktit toimivat hyvin ja jopa pussiin se sukelsi tällä kertaa :). Kokonaiskisassa noustiin tämän päivän voiton ansiosta neljänsiksi.

Starttasin radalle myös Sanin kanssa. Tehtiin luokan nopein aika, mutta puomilla tehtailtiin yksi kontaktiloikka. Sijoitus oli kolmas. Ekalla kerralla puomi meni hienosti, mutta kun tultiin siihen toistamiseen, eivät tassut enää yltäneet kontaktipinnalle. Jotain pitäis tehdä... Kontaktit ovat tällä hetkellä täysin riippuvaisia minun oikeasta ajoituksestani ja oikeasta kohdasta suhteessa Saniin, joten ihan sellainen peli ei kyllä vetele SM-kisoja ja karsintoja ajatellen. Pitää varmaan alkaa vetämään kontaktikapistuksella juoksukontakteja jonkun länkirakennelman avulla ja siirtää se sitten puomille. Onneksi ollaan kisatauolla, nyt pitäis vaan sitten jaksaa treenata myös Sanin kanssa.

Hallicupin jälkeen mentiin isäni luo lenkille. Olin ottanut lumikengät ja sauvat mukaan, joten lähdin niiden ja koirien kanssa tarpomaan pelloille. Mentiin koko lenkki peltoja pitkin, kun metsässä lumipeite on sen verran ohut, että lumikengät eivät siellä oikein ole järkevä vaihtoehto. Ilma oli aivan mahtava, ja matkan aikana tulikin mieleen, että olisi pitänyt tehdä kunnon pitkä vaellus eväineen kaikkineen. Koirat nauttivat ja minä nautin!