Tämän päivän HalliCup on onnellisesti takanapäin. Työntekijöitä oli nippa nappa riittävästi (kiitos ei-järjestämis-vuorossa olleista ryhmistä tulleiden ihanien lisäjoukkojen). Tänään ei tarvinnut enää kisajärjestelyistä stressata, kun porukka oli niin oma-aloitteista ja osaavaa. Iso kiitos kaikille mukanaolleille!

Itse ehdin jopa kisaamaan: Kiihkon kanssa mölleissä ja Raivon kanssa kisaavissa. Onneksi radan sai suorittaa kahteen kertaan, sillä molempien kanssa toinen rata meni loistavasti, ensimmäinen vähän vähemmän hyvin.

Mölliluokan radalla piti kahteen kertaan päästä A:n ohi, mikä meiltä ei Kiihkon kanssa tietenkään onnistunut, vaan sen piti käydä tekemässä A:n kontakti molemmissa väleissä. No, täytyy olla tyytyväinen, että se tietää, mitä kontakteilla tehdään. Lisäksi olin unohtanut hiukset puolittain auki, joten täysin sokkona hiuksia haroen juoksin muutamassa kohdassa, mikä vaikeutti ohjaamista. Ekalla radalla myös aina-niin-kontaktivarma Kiihko ei pysähtynyt puomille, kun juoksin itse täysillä eteenpäin. Ei ihan vielä kestä sitä, että juoksen niin lujaa siitä ohi ja jätän sen itse tekemään kontaktia. Toisella radalla tiesin jo tarkemmin miten pitää toimia, joten sieltä tuli vain yksi kieltovirhe hypyltä, kun aloin kääntämään sitä liian aikaisin. Kontaktit toimivat mainiosti.

Raivon kanssa ensimmäinen rata oli melkoista söhellystä, mutta kepit se pujotteli vauhdilla ja kontaktit onnistuivat. Toinen rata menikin sitten puhtaasti, kun maltoin ihan oikeasti ohjata sitä.

Kisojen jälkeen jäätiin vielä äitini kanssa hallille treenaamaan. Lantti ja Luigii tekivät kisaradan äitini kanssa. Orm, Kiihko ja Tiri pääsivät myös tekemään pienet treenit (ja Orm katkaisi jälleen kerran yhden hihnan, oiskohan ollut kyseessä hihna nro 9?). Hallilta mentiin vielä lenkille isäni luo Inkoon maastoihin. Nyt on rauhallisia koiria kotona :).